Top list

5 filme romanesti pe Netflix. Noile productii care intra din aceasta luna pe platforma de streaming online

Home  »  Top list

catmobile

acum 5 ani

Netflix acorda din ce in ce mai mult spatiu productiilor romanesti. Ei bine, 5 filme romanesti pe Netflix vor intra in curand pe platforma de streaming online. Discutam despre ele, in cele ce urmeaza. Daca vrei sa aflii tot ceea ce este important despre Netflix Romania, nu uita sa verifici blogul nostru.

5 filme romanesti pe Netflix

Media Expres anunta 5 filme romanesti pe Netflix care vor intra in distributia platformei de streaming online incepand din aceasta luna.

Paul Negoescu, Camelia Popa, Iula Rugina, Ana Agopian, Oana Rasuceanu sau Tudor Giurgiu se numara printre regizorii si scenaristii care vor fi protagonisti in productiile romanesti de pe Netflix. (Apropos, iti recomand si  Top 10 seriale Netflix în 2019 pe care il gasesti pe blogul nostru).

Lasa-te amuzat de comediile romanesti pe ecranul surprinzator al Televizorului OLED Smart LG, 139 cm, OLED55C9PLA, 4K Ultra HD.

Va reamintim ca puteti gasi deja trei filme romanesti pe Netflix de foarte buna calitate. Este vorba despre „Love Story”, „Oh Ramona!” si „#Selfie69”. Acum, este randul altor 5 productii romanesti sa-si faca aparitia pe platforma de streaming video. Iata-le, mai jos:

Filme romanesti pe Netflix: „De ce eu?”

In regia lui Tudor Giurgiu, cu ajutorul scenaristei Loredana Novak, filmul „De ce eu?” spune povestea unui procuror tanar insarcinat cu un caz care-i poate defini intreaga cariera. Problema este ca in acest caz este implicat un coleg, care il duce cuma la punerea sub semnul intrebarii a motivatiilor din spatele acuzatiei. Realizat in 2015, filmul „De ce eu?” poate fi un succes real pentru Netflix in Romania. Printre acotrii pe care ii veti descoperi in acest film se numara si Sore Mihalache dar si Mihai Constaint sau Andreea Vasile.

Filme romanesti pe Netflix: „Love Building”

Iulia Rugina, Ana Agopian si Oana Rasuceanu sunt oamenii din spatele filmului „Love Building”. Trei terapisti deschid o tabara destinata salvarii relatiilor aflate pe punctul de a se destrama. Romantismul si comedia fac din „Love building” un film neasteptat de atragator si indraznet. Merita urmarit si o veti putea face de acum si pe Netflix. Dragos Bucur si Alexandru Papadopol printre actorii din acest film.

Filme romanesti pe Netflix: „Breaking News”

Pare un titlu pe care il gasesti tot mai des in presa online din Romania. Ei bine, acesta este titlul filmului regizat de Iulia Rugina si da, cumva face trimtere la presa. Un reporter este trimis sa scrie un articol elogios despre un coleg care a decadat, dar da peste o alta situatie, extrem de tensionata, in care este implicata si fiica acestuia. In randul actorilor ii veti descoperi pe Dorin Andone, Voica Oltean, Constantin Cojocaru, Dorian Boguta sau Ioana Flora.

Filme romanesti pe Netflix: „Pup-o, ma!”

Realizat in 2018 in regia Cameliei Popa si cu scenariul lui Salex Iatma, filmul „Pup-o, ma!” spune povestea a trei ciobani care incearca sa sarute mai multe femei in speranta ca acestea vor deveni la un moment dat, nevestele lor. In rolurile principale ii veti descoperi pe indragistii actori, Constantin Cotimanis, Cosmin Selsi sau Catalina Grama „Jojo”.

Filme romanesti pe Netflix: „Povestea unui pierde vara”

Un alt film realizat in 2018, in care comedia si romantismul fac o casa destul de buna impreuna. Un profesor de matematica este pe cale sa renunte sa mai faca dragoste cu alte femei atunci cand iubita sa ramane insarcinata. Asta desi cei doi se aflau intr-o relatie deschisa. Serile lui se împart între ieşitul la bere cu băieţii si vizitele la Irina, cu care este într-o relaţie pe care nu şi-o asumă decât pe jumătate. Dar lucrurile sunt pe cale sa se schimbe. Regia si scenariul filmului ii apartin lui Paul Negoescu. In rolurile principale joaca Alexandru Papadopol si Nicoleta Lefter. Aparitii remarcabile: Crina Semciuc si Smaranda Caragea.

Citeste si:

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 5 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
filme romanesti pe Netflix