Stiri, Top list

5 aplicatii care iti transforma telefonul intr-un webcam wireless

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 7 ani

5 aplicatii care iti transforma telefonul intr-un webcam wirelessDaca PC-ul sau laptop-ul dumneavoastra nu are o camera web de cel mai inalt nivel, nu va descurajati. Puteti folosi una dintre aceste aplicatii de mai jos si lucrurile vor fi mai simple decat v-ati gandit vreodata.

Camera pe care o vei gasi la Telefonul mobil Huawei P40 Pro, Dual SIM, 256GB, 8GB RAM, 5G, Ice White te va uimi.

5 aplicatii care iti transforma telefonul intr-un webcam wireless

Prima din cele 5 aplicatii care iti transforma telefonul intr-un webcam wireless este IP Webcam, o aplicatie gratuita, care poate fi descarcata foarte usor si utilizata pe orice platforme cu VLC Player sau orice web browser. Cu aceasta aplicatie puteti face inclusiv streaming fara sa fie nevoie sa va conectati la datele mobile ale telefonului. Este o aplicatie utila si foarte cautata.

A doua aplicatie pe care am inclus-o intre cele 5 aplicatii care iti transforma telefonul intr-un webcam wireless este SmartCam App. Aceasta din urma poate functiona atat cu Wi-Fi cat si cu Bluetooth. Va trebui totusi sa descarcati atat aplicatia mobila cat si cea pentru desktop inainte de a va conecta la wi-fi sau bluetooth.

5 aplicatii care iti transforma telefonul intr-un webcam wireless (2)

WO Webcam Lite este a treia aplicatie pe care o recomandam si este de asemenea una gratuita. Asigura video streaming la fel ca Skype-ul sau alte aplicatii de acest tip si poate fi folosita si ca instrument de inregistrare video.

EpocCam intra si ea intre cele 5 aplicatii care iti transforma telefonul intr-un webcam wireless. Aceasta aplicatie este compatibila insa cu Mac OS X si permite utilizatorilor sa faca streaming cu Skype, Hangouts, Facebook si alte aplicatii. Atentie, EpocCam este o solutie interesanta si inteligenta pentru monitorizarea bebelusilor spre exemplu, dar chiar si ca spycam sau camera de supraveghere video.

Ultima din cele 5 aplicatii care iti transforma telefonul intr-un webcam wireless este Movino, o aplicatie foarte populara, care poate fi folosita pe telefonul tau daca vrei sa faci streaming video pe Mac OS X. De asemenea, si Movino este o aplicatia gratuita!

sursa: gizbot.com

 

Summary
5 aplicatii care iti transforma telefonul intr-un webcam wireless
Article Name
5 aplicatii care iti transforma telefonul intr-un webcam wireless
Description
Descopera in acest articol care sunt cele mai utile 5 aplicatii care iti transforma telefonul intr-un webcam wireless