Stiri, Top list

4 motive pentru care merita sa cumperi UHANS Max 2

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Putina lume stie ca productorul chinez UHANS isi trage numele dintr-un acronim. Sau cel putin asta sustin cei de la The Verge care lauda aceasta idee a producatorului. Pe scurt, UHANS vine de la:

  • U de la Unique
  • H de la Huge
  • A de la Affordable
  • N de la New
  • S de la Stylish

Incercand sa-si respecte „originile” compania cauta sa-si includa produsele in acest mix de cuvinte descriptive, iar modelul UHANS Max 2 este fara indoiala atat unic, cat si mare, rezonabil ca pret, nou si da…este si stylish. Phablet-ul companiei costa 139,99$ in aceasta perioada, adica in jur de 540 de lei. Arata bine, nu este foarte scump, spiritul „stylish” este evident, dimensiunile sunt uriase, insa n-as fi tocmai de acord in privinta caracterului unic al sau. Mai ales ca piata chineza ofera multe astfel de alternative ca design. Probabil ca nu insa si la acelasi nivel de dimensiuni.

4 motive pentru care merita sa cumperi UHANS Max 2

Pentru ca piata cere din ce in ce mai mult si din ce in ce mai des, telefoane cu ecrane mari. Iar UHANS Max 2 are, fara dubii, un display urias. De ce credem ca merita sa aruncati o privire peste acest dispozitiv? Avem 4 argumente solide in favoarea UHANS Max 2 si vi le prezentam mai jos.

review UHANS Max 2 

1. UHANS Max 2 are un ecran urias. 6.44″ cu rezolutie Full HD va stau la dispozitie si pot reprezenta alegerea optima pentru toti pasionatii de jocuri sau videoclipuri si filme. Nu mai vorbesc de faptul ca un astfel de display va ajuta si daca lucrati zilnic cu documente sau aveti nevoie des de o aplicatie de mesagerie. Experienta unui joc pe un display cu un ecran atat de mare este incantatoare, iar Uhans adauga la aceasta dimensiune gigantica si capacitatea necesara a terminalului de a te ajuta sa joci cam orice joc. 4GB memorie RAM a pus compania producatoare la dispozitia cumparatorilor, astfel ca si cele mai solicitante jocuri de pe piata vor rula bine spre foarte bine, in functie de caracteristicile mai mult sau mai putin pretentioase. Apoi, mai avem si functia split-screen care te ajuta sa te „joci” simultan cu doua aplicatii. Util, practic si reconfortant!

UHANS Max 2 (2)

2. UHANS Max 2 sta foarte bine la capitolul foto. Suntem incantati in anul 2017 de camerele foto duale ale terminalelor pe care le cumparam sau pur si simplu, admiram. Dar cum suna quad – camera? Setartea cu patru camere de pe UHANS Max 2 este interesanta. Combinatia 13+2 se aplica si pe spate si pe fata si trebuie sa recunoasteti, ca la acesti bani, totul pare cu mult mai interesant. In plus, veti fi liberi sa reglati efectul Bokeh pentru a obtine fotografii de tip SLR. Saturatia culorilor este echilibrata, iar fidelitatea perfecta. Merita sa incercati!

3. UHANS Max 2 are 4 GB memorie RAM! Cu aceasta capacitate, uriasul phablet isi sustine procesorul MT6750T de la MediaTek. Phabletul functioneaza aproape ireprosabil in cele mai multe momente si poate jongla cu mai multe aplicatii deodata. Nu te va dezamagi ca performanta pentru cati bani necesita investitia in el. Are si mici probleme in materie de performanta, dar sunt inevitabile la acest pret. Si, cred ca nu le veti observa foarte usor sau prea des.

UHANS Max 2

4. UHANS Max 2 vine cu o baterie de 4300 mAh. Aceasta va poate asigura pana la o zi si jumatate de autonomie, ceea ce suna foarte bine. Smartphone-ul de tip phablet al celor de la Uhans va poate tine de dimineata si pana seara fara prea mari probleme la o utilizare normala, chiar si intensa.

Acestea sunt cele 4 argumente in favoarea acestui terminal realmente atractiv. Poti profita de oferta producatorului si achizitiona UHANS Max 2 de pe site-ul Gearbest in aceasta perioada pentru suma de 139.99$.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes