Stiri

360 N7 smartphone mid-range cu 3 camere foto pe spate

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Smartphone-urile mid-range, 360 N6 si 360 N6 Pro s-au bucurat de o receptie pozitiva anul trecut. Piata din China este pregatita acum sa primeasca succesorul acestor device-uri, iar primele informatii despre noul smartphone 360 N7 au iesit la iveala.

360 N7 primele informatii si detalii

Qihoo 360 va lansat in China noul device 360 N7, telefon care va deveni in mod oficial succesorul mid-range-ului 360 N6 lansat anul trecut, in decembrie.

Device-ul are numarul de serie 1807-A01 conform listarii sale benchmark, o listare care ne dezvaluie si cateva detalii importante despre el si specificatiile sale tehnice.

360 N7

Ceva mai devreme in acest an, compania Huawei a lansat modelul Huawei P20 Pro, smartphone cu trei camere Leica. Spre deosebire de flagship-ul celui mai important producator de telefoane din China, al carui pret se apropie categoric de Samsung Galaxy S9, noul 360 N7 va fi un terminal cu un pret mult mai mic, dar care va avea de asemenea trei camere.

In timp ce primul si al doilea senzor principal vor avea un rol clasic, cel de-al treilea va putea fi folosit pentru a calcula distanta (adancimea) dintr-o poza si evident pentru efectul bokeh.

Sub cele trei camere pe care le puteti vedea si in imagine, 360 N7 este pregatit cu Led Flash si senzor de amprente pe spate. Device-ul are un design unibody, care pare destul de atractiv.

Nu exista o confirmare asupra viitorului procesor de pe 360 N7, dar rezultatele din AnTuTu surprind placut. 133810 puncte a bifat modelul in aceste teste, iar chinezii scriu ca ar fi vorba despre un procesor eficient si performant, care cel mai probabil ar fi Mediatek Helio P60, un octa-core construit pe un proces de 12 nanometri si care va fi cuplat cu acceleratorul grafic Mali – G72 MP3 GPU.

Frontal, 360 N7 va impresiona prin ecranul sau in format 18:9 si rezolutia Full HD+ in timp ce diagonala ramane in continuare o necunoscuta. Daca este totusi sa dam crezare surselor presei chineze, aflam ca ne vom putea baza si delecta cu o diagonala de 5.93 de inch, pe un phablet care va avea si o versiune Lite (aceasta va avea ecran clasic 16:9 si un ecran de 5.5 inch).