Stiri

3 telefoane Nokia primesc update via OTA pentru recunoastere faciala

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Telefoane Nokia care primesc update » HMD Global a confirmat ca trei dintre dispozitivele sale vor fi imbunatatite in perioada imediat urmatoare printr-un update via OTA. Nokia 7 Plus pare sa fie cel mai avantajat dintre ele. Terminalul va primi atat suport pentru recunoastere faciala, cat si suport ARCore.

3 telefoane Nokia primesc update-uri importante via OTA

HMD Global a promis recunoastere faciala pe trei telefoane Nokia recent lansate si pare ca se tine de cuvant. Chinezii anunta ca recent lansatul Nokia 8 Sirocco, dar si alte doua terminale noi, Nokia 7 Plus si Nokia 6 2018 vor primi update-uri importante in perioada imediat urmatoare.

🔔 Vezi oferta de huse Nokia 8 Sirocco

Chiar daca cei care se ocupa de brandul Nokia au promis ca vom avea parte de imbunatatiri la nivelul celor trei telefoane Nokia, optiunea nu parea sa fie prea aproape de a deveni realitate, cu toate ca au trecut chiar si cateva luni de la lansarea device-urilor.

Nokia 6.1 2018, Nokia 7 Plus si Nokia 8 Sirocco

Nokia 6.1 2018, Nokia 7 Plus si Nokia 8 Sirocco

Cu toate acestea, Nokia Mobiles a confirmat pe contul sau oficial de Twitter ca Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus si Nokia 6.1 2018, cele trei telefoane Nokia vizate pentru acest update, vor beneficia pana la urma de recunoastere faciala via OTA in lunile urmatoare.

Ce inseamna via OTA? Update-ul de tip Over-The-Air este o actualizare disponibila prin intermediul conexiunii wireless pentru noile software-uri care pot updata telefoanele mobile sau tabletele. Multi producatori obisnuiesc sa asigure astfel de actualizari si Nokia nu face rabat de la metoda amintita.

Informatia ca cele trei telefoane Nokia vor primi actualizarea promisa a fost postata de oficialii companiei drept raspuns la o intrebare venita pe Twitter in data de 23 iunie 2018. Chiar daca pare doar un raspuns destul de vag al finlandezilor, se pare ca recunoasterea faciala pe Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus si Nokia 6.1 2018 este mai aproape de a deveni realitate, ca niciodata.

Pe de alta parte, unul dintre succesele din acest an ale Nokia, modelul Nokia 7 Plus va primi suport ARCore. Celelalte doua telefoane Nokia, modelul 8 Sirocco si modelul 6.1 2018 aveau acest suport asigurat din fabricatie. Asta inseamna ca toate aceste telefoane Nokia vor avea posibilitatea in curand sa „simta” mediul inconjurator, adica sa inteleaga mai usor detaliile si sa interactioneze profund cu informatia.

Google Measure ARCore

Aplicatia Google Measure AR

Spre exemplu, noua aplicatie Measure de la Google necesita suport ARCore si din pacate, nu multe dispozitive il pot oferi. Nokia 7 Plus va fi insa intre aceste terminale in curand, dupa cum a confirmat chiar Juho Sarvikas, una dintre vocile cele mai autorizate de la HMD Global. Measure de la Google poate estima marimea lucrurilor din jurul tau si a devenit rapid un punct de atractie printre aplicatiile AR de pe piata.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Nokia
Product Name
Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, Nokia 6.1 2018