Stiri, Top list

3 motive pentru care Honor 9 Lite este un excelent telefon de buget

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Huawei Honor 9 Lite a fost lansat in decembrie de subdivizia Honor a celor de la Huawei. Este unul dintre telefoanele de buget foarte atractive in acest moment din mai multe motive, dar trei dintre ele ies fara indoiala in evidenta.

Si pentru aceste trei motive care pot fi considerate foarte usor argumente pro Honor 9 Lite, va recomandam sa aruncati o privire peste acest model de telefon, in cazul in care aveti un buget limitat, dar cautati totusi o calitate cat se poate de buna la un handset.

Asadar:

3 motive pentru care Honor 9 Lite este un excelent telefon de buget

Sa incepem:

1. Corpul sau de sticla – constructie aproape premium

Majoritatea telefoanelor de buget nu au un design atat de atractiv. Stim deja ca foarte multe dintre acestea ofera corp metallic (sau din plastic) pe spate si sticla curbata 2.5D pe fata.

Honor 9 Lite design

Cei de la Honor au lansat recent smartphone-urile Honor 7X si Honor 9 Lite cu design extrem de atractiv, iar cel din urma propune un aspect unibody de sticla premium.

Telefonul este dotat cu rama metalica si sticla curbata 2.5D atat pe fata cat si pe spate. Grosimea telefonului este de doar 7.6 milimetri, iar greutatea sa atinge 149 de grame. Cu adevarat, impresionant, pentru un terminal de buget!

2. Ecranul 18:9

Honor 9 Lite este cel mai accesibil smartphone cu ecran 18:9 care ofera rezolutie Full HD+. Acest telefon are un display IPS FullView, cu diagonala de 5.65-inch si asigura utilizatorilor o experienta spectaculoasa.

Cu margini foarte subtiri si un ecran bine gandit din punct de vedere al raportului rezolutie-diagonala, Honor 9 Lite este perfect pentru cei interesati de un nivel optim de performanta, dar si de un telefon care sa poata fi manevrat usor, chiar si cu o singura mana.

Honor 9 Lite display

Comparat cu majoritatea terminalelor de buget de pe piata, Honor 9 Lite ofera un raport ecran-corp mai bun decat multe dintre ele. Apoi, interfata in-house EMUI 8.0 bazata pe Android 8.0 Oreo este de asemenea optimizata pentru tehnologia 18:9.

Realitatea este ca la banii pe care Huawei ii cere pentru Honor 9 Lite, experienta pe care o ofera acest ecran este una excelenta.

3. Sistemul Quad Camera

De ani buni de zile incoace vedem telefoane dual camera de la Honor. In 2018 descoperim insa la un pret extrem de avantajos noul Honor 9 Lite care are nu mai putin de 4 camere foto (sistem quad cameras).

Honor 9 Lite

Device-ul are un setup dual pe spate, format dintr-o combinatie tentanta de senzori (13+2 megapixeli) si acelasi setup dual si pe fata, cu aceeasi combinatie de senzori (13+2 megapixeli).

Foarte important de precizat: utilizatorul va putea folosi efectul bokeh pe ambele tipuri de camera, deci si pe fata si pe spate.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes