Top list

3 documentare pe care nu trebuie să le ratezi pe Amazon Prime

Home  »  Top list

catmobile

acum 3 ani

3 documentare pe care nu trebuie să le ratezi pe Amazon Prime » Cei de la Amazon Prime au o serie de documentare extrem de interesante. Dacă în trecut am aruncat o privire peste acest top 10 documentare Netflix, este momentul să vedem ce ne propun cei de la Amazon.

Iar din seria de documentare pe care am vizionat-o pe platforma de streaming, am pentru voi, astăzi, trei propuneri interesante, din trei domenii diferite de activitate, sau dacă vreți, din trei segmente de piață diferite.

3 documentare pe care nu trebuie să le ratezi pe Amazon Prime

Ordinea celor trei documentare de mai jos este aleatorie. Am preferat să nu alcătuiesc un top, ci mai degrabă să vă las pe voi să decideți care vă place mai mult.

Chiara Ferragni Unposted

3 documentare pe care nu trebuie să le ratezi pe Amazon Prime » Peste 24 de milioane de followers pe Instagram, o viață la discreția fanilor ei și o reinterpretare a fenomenului ”influencer”. Chiara Ferragni este un fashion blogger italian, care a colaborat și încă o face cu succes cu numeroase branduri din zona beauty. Prin blogul său ”The Blonde Salad”, italianca născută în 1987 a intrat în topul celor mai tari influenceri din lume, un top alcătuit de Forbes și extrem de popular la nivel internațional.

Ferragni s-a născut în Cremona și a început să scrie pe blogul său în 2011, alături de iubitul ei, Riccardo Pozzoli. Între timp, după ce a trecut de statutul de influencer, Ferragni s-a transformat într-un prosper om de afaceri, care are o avere de aproape 10 milioane de dolari. Este căsătorită cu un cunoscut rapper italian (Federico Lucia, alias Fedez) iar nivelul impresionant la care a ajuns i-a permis în timpul pandemiei de coronavirus să strângă aproximativ 3 milioane de dolari în 24 de ore pentru spitalul San Raffaele din Milano. Documentarul Chiara Ferragni Unposted este unul dintre cele mai urmărite de pe Amazon Prime și vorbește despre ascensiunea sa formidabilă. Ea dezvăluie cum revoluția digitală poate schimba o viață. Un documentar pe care nu ai voie să-l ratezi.

Sergio Ramos

3 documentare pe care nu trebuie să le ratezi pe Amazon Prime » Idolul unei generații. O adevărată instituție în sportul spaniol. Un nume de legendă în intimitatea vieții sale atât de private până acum. Sergio Ramos și familia sa au filmat pentru Amazon un super documentar, disponibil momentan în două sezoane pe Amazon Prime.

Starul care s-a transferat de la Real Madrid după 16 ani de carieră dezvăluie momente din viața sa personală, diverse provocări ale carierei sale spectaculoase și reflectează asupra anilor care i-au mai rămas de jucat la nivel înalt.

Spaniolul este unul dintre cei mai laureați sportivi din istoria sportului iberic. Campion mondial și european cu naționala țării sale, de patru ori câștigător al UEFA Champions League alături de Real Madrid, câștigător a 22 de trofee alături de gruparea blanco și de 9 ori inclus de UEFA în echipa anului, Ramos este subiectul unui documentar-serial pe care nu ai voie să-l ratezi.

The Challange: ETA

3 documentare pe care nu trebuie să le ratezi pe Amazon Prime » Un documentar de tip mini serie cu opt episoade, care vorbește despre lupta poliției militare spaniole împotriva grupării pentru indepedența Țării Bascilor, grupare cunoscută sub numele de ETA. O poveste captivantă, care te va mișca fără doar și poate, și care are tot ceea ce trebuie pentru a te ține în priză. Un alt documentar pe care nu ai voie să-l ratezi pe Amazon Prime.