Top list

10 idei de cadouri de Crăciun

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 2 ani

Uite 10 idei de cadouri de Crăciun  🎅 A venit luna cadourilor, așa că nu puteam evita un astfel de material. Plus că ne face plăcere să scriem despre toate acele cadouri care nasc entuziasm, nerăbdare și bucurie pe chipul celor dragi. Dacă te întrebi cum s-a născut ideea de cadou de Crăciun, ar trebui să știi că ea a apărut undeva în Roma Antică, atunci când se dăruiau reciproc bijuterii sau suveniruri în preajma sărbătorilor, în special în familiile bogate. În zilele noastre, un cadou de Crăciun a devenit o constantă și poate oferi zâmbete și bucurie din partea celui căruia te adresezi. Dacă găsești cadoul potrivit pentru sărbători, se poate spune că ai dat lovitura.

Când e vorba de cadourile cele mai potrivite trebuie să dai dovadă de creativitate și, în același timp, să ții cont de lucrurile de care cel căruia vrei să-i faci un cadou s-ar bucura sau chiar ar avea nevoie. În cazul în care niciuna din cele două idei de mai sus nu se aplică, atunci gândește-te la ceva de care știi că e pasionat/ă și s-ar putea să dai lovitura. Reține că atunci când e vorba despre un cadou nu se rezumă totul la cantitate sau valoare, iar emoția joacă un rol extrem de important. Ți-o spun, sincer, din proprie experiență.

Și pentru că ne apropiem de perioada aceea atât de frumoasă a anului, ne-am gândit să venim în ajutorul tău cu 10 idei de cadouri de Crăciun care te pot salva de căutări în această perioadă aglomerată de final de an. Iar dacă ai început deja să te gândești la idei de cadouri pentru Crăciun, ai ajuns în locul potrivit. Îți venim în ajutor cu câteva idei de cadouri deosebite pe care le poți dărui celor apropiați sau dragi ție.

În lista de mai jos, pentru a-ți ușura și mai mult misiunea, am ales să punem împreună, atât idei de cadouri pentru ea, cât și idei de cadouri pentru el. Per total, zece idei spunem noi potrivite pentru această perioadă a anului, din mai multe segmente de piață, în încercarea noastră de a acoperi cât mai multe gusturi și cât mai multe necesități.

Vine Moșul! 🎅 Uite aici 10 idei de cadouri de Crăciun

🎁 Dacă ai un prieten pasionat de gadgeturi sau muzică, am o primă recomandare pentru tine. Printre cele 10 idei de cadouri de Crăciun, gândul m-a dus către o pereche de căști extrem de mișto și deja testată personal. Această pereche de căști de tip ”In-Ear Wireless” este produsă de un nume uriaș de pe piață. Cei de la U.S Polo Assn sunt extrem de atenți la detalii și te împing mereu, spre eleganță. Cu perechea de căști pe care o oferă poți prelua apeluri, asculta muzică sau podcast-urile tale preferate și – bineînțeles– nu vei fi condiționat de existența unui cablu. Căștile sunt wireless și dincolo de o construcție specială și atractivă, beneficiază de protecție împotriva contactului cu apa, astfel că nu va trebui să te îngrijorezi dacă începe să plouă afară. Căștile in-ear de la U.S Polo Assn sunt extrem de discrete și realizate din materiale de calitate superioară, fiind ideale pentru o utilizare zilnică. Cu ele vei beneficia de o încărcare rapidă și de autonomie în stand-by de până la 300 de ore. De asemenea, prin tehnologia lor bluetooth, căștile îți permit să te îndepărtezi de dispozitivul la care te-ai concectat chiar și la 10 metri distanță, fără a afecta conexiunea. Le poți achiziționa acum de pe CatMobile la prețul de numai 239 lei.

🎁 Fie că ești un profesionist în domeniu sau doar un amator pasionat, trusa de surubelnițe de la Jakemy s-ar putea transforma într-un cadou potrivit. Fie pentru tine, fie pentru cineva despre care știi că își dorește sau are nevoie de așa ceva. Ai 132 de biți de calitate cu care să faci diverse reparații la telefoane, laptop-uri, calculatoare și alte electronice. Dacă vrei să repari ceva și cauți șurubelnițele potrivite, răspunsul vine de la Jackemy. Compania îți pune la dispoziție un set biți profesionali cu care te vei putea ocupa de orice proiect, fie că vrei să asamblezi, repari sau să înlocuiești. Noul set de șurubelnițe cu precizie vine cu biți realizați din crom vanadiu, care sunt tratați împotriva ruginirii. În carcasa rezistentă găsești numeroase instrumente service GSM utile și nu numai. Costă numai 128 de lei și o găsești pe site-ul CatMobile. Poate fi un cadou excelent de Crăciun!

🎁 Printre cele 10 idei de cadouri de Crăciun m-am gândit și la o boxă cu bluetooth wireless, model A38s. O să-ți explic imediat și de ce. Această boxă este excelentă pentru momentele în care simți nevoia să te relaxezi, ascultând muzica favorită sau urmărind serialul tău preferat. Nu are nevoie de nicio sursă de curent, nici de cabluri, încărcătoare sau computere. Vine gata echipată cu un port USB și cu slot pentru card TF, dar și cu o funcție Line-In, potrivită pentru a o putea conecta la PC, laptop sau alte device-uri. Totodată, această boxă dispune de funcția Radio FM integrată, pentru ca tu să poți asculta posturile tale de radio favorite. Și, asta nu e tot! Are microfon incorporat pentru a putea fi folosită pe post de hands-free în mașină sau acasă! Dincolo de faptul că are un preț accesibil, boxa bluetooth wireless A38s este echipată cu o baterie maricică, care îi permite să fie utilizată până la cinci ore. O poți achiziționa pentru 76 roni de pe site-ul Catmobile.ro.

🎁 O baterie externă este oricând o idee bună pentru un cadou. Aceste accesorii sunt atât de utile încât niciun preț nu pare prea mare. Dar când mai adaugi și faptul că un astfel de dispozitiv nu este unul scump, lucrurile se simplifică. Pe CatMobile.ro găsești foarte multe baterii de externe de bună calitate. Îți recomand să arunci o privire pentru a o alege pe cea mai potrivită. Am și o recomandare însă: această baterie externă de la USAMS. Costă 100 de lei, are 10.000 de miliamperi și îți alimentează telefonul prin fast charge cu USB 3.0 prin port Type C. De precizat că acest powerbank asigură o încărcare eficientă pentru trei dispozitive simultan prin USB-A și USB-C. Îți oferă protecție împotriva supraîncărcării, supracurentului, supraputerii, supraîncălzirii și supracircuitului. Așa arată un powerbank adaptat nevoilor tale.

🎁 Extrem de utile pe timpul iernii, mănușile touchscreen sunt un cadou cât se poate de inspirat în această perioadă a anului. Sunt calduroase, confera precizie si confort termic, iar caracteristicile lor te ajuta aproape in orice situatie. In plus, se muleaza perfect pe mana si pot contribui inclusiv la un outfit perfect pe timp de iarna. Un anotimp care se pare că si intra in drepturi în perioada imediat următoare. Iar daca esti un mare pasionat de gadget-uri sau pur si simplu e strict necesar sa raspunzi urgent la un mesaj pe un ger naprasnic, acela este momentul în care realizezi cât de utile sunt aceste mănusi touchscreen. Nu este deloc placut sa scrii un sms urgent pe telefon, atunci cand afara sunt -15 grade si vant puternic. Desigur ca, dincolo de faptul ca vei putea folosi smartphone-ul si accesa ecranul tactic cu ajutorul manusilor, unul dintre multele avantaje pe care aceste accesorii le ofera se leaga si de puterea de incalzire a mainilor. Aceste manusi sunt de regula construite pentru manevrarea ecranului tactic al telefoanelor, insa fara indoiala iti ofera si avantajul de a descoperi caldura, atunci cand frigul pune stapanire peste vremea de afara. Pe piata gasesti diverse modele din materiale diferite, de marimi si grosimi diferite. Eu îți recomand o pereche din lână, cu design simplu, dar calitativ și atractiv. Mănușile iWarm au dimensiuni universale și permit pielii să respire, fiind 100% lavabile. Costă doar 39 de lei pe site-ul nostru.

🎁 Hai să completăm lista cu 10 idei de cadouri de Crăciun cu ceva ce și eu am făcut cadou cuiva. Pentru situațiile neprevăzute, un încărcător wireless se poate demonstra un prieten de nădejde, dar și un cadou inspirat. Iar eu m-am bucurat de asta. Aceste încărcătoare sunt din ce în ce mai moderne și mai performante de la an la an, iar prețurile lor sunt decente. Mai ales când vorbim despre un încărcător wireless Spigen, dotat cu fast charge și ControlHeat. Această funcție din urmă previne supraîncălzirea și supraîncărcarea, un detaliu foarte important la un încărcător wireless de calitate. De aceea îți recomand ca idee de cadou acest încărcător wireless , cu design mic și compact, care se potrivește perfect pentru orice situație, fie că ești acasă sau la birou. Are numai 17 mm grosime și vine cu încărcătpor Spigen Essential F316W cu cablu de încărcare Spigen Fast Charge Type C. Preț de achiziție: 214 ron.

🎁 O călătorie sau un drum lung la care te înhami într-un weekend poate fi extrem de obositoare. Sunt foarte multe acele momente când în tren, avion sau chiar mașină ai vrea să te odihnești cât mai confortabil. Din proprie experiență îți zic că nu o poți face fără o pernă de călătorie din spumă. Fie ca vrei să ți-o faci cadou sau să o oferi, această pernă este o idee minunată. În formă de ”U”, excelentă pentru protecția zonei cervicale și a gâtului, ea este concepută pentru menținerea capului și a coloanei într-o poziție fermă, reducând astfel presiunea din jurul gâtului. Compactă și portabilă, ușor de transportat în orice călătorie de afaceri sau vacanță, perna cu memorie se modelează după forma capului și asigură o postură corectă precum și un somn echilibrat în timp călătoriilor. Totodată, ea disipează uniform căldura, ameliorând oboseala survenită în zona gâtului. Poți comanda această pernă din spumă, antialergică, cu memorie, pentru numai 79 de lei de pe site-ul Catmobile.ro.

🎁 Trăim vremuri atât de moderne, încât totul pare tehnologizat. Conceptul de smart home a devenit extrem de vizibil și foarte căutat, astfel că nu strică să testezi această variantă. O idee de cadou minunată este o priză inteligentă smart wi-fi, care poate transforma practic o locuință într-o casă inteligentă. Cum? Ei bine, ea permite conectarea wireless cu diferite gadget-uri, prin intermediul unei aplicații (n.r eWeLink). Se poate controla prin intermediul telefonului, beneficiază de posibilitate de programare, de o funcție super utilă de control vocal, dar și de capacitatea de a salva (economisi) energia. Este compatibilă cu dispozitive ca Amazon Alexa, dar mare atenție pentru că funcționează cu un router 2.5G WiFi. O poți cumpăra la un super preț: 74 de lei.

🎁 Cum ar fi să ai un frigider în dormitor? Una dintre cele mai tari investiții rapide pe care le poți face pentru casa ta sau pentru un cadou extrem de inspirat este un astfel de mini frigider dedicat pentru băuturi și nu numai. Poate fi un cadou perfect de casă nouă, dar și pentru studenții care chiar au nevoie de un astfel de dispozitiv. Cel pe care vi-l recomand are atât funcție de răcire, cât și funcție de încălzire. De asemenea, îți poate menține mâncarea proaspătă și beneficiază de o capacitate de 6 litri. Foarte interesant la acest gadget este faptul că el poate proteja inclusiv produsele foarte scumpe, așa cum sunt cremele de corp sau față, menținându-le la temperatura de -15 grade. Acest mini frigider nu congeleaza si promite izolarea temperaturii pentru mentinerea prospetimii. În plus, are un design extrem de plăcut, este potrivit pentru orice spațiu și are un consum energetic mic, de aproximativ 1 kWh pe zi. Dacă şi tu crezi că e un cadou potrivit, aruncă aici o privire.

🎁 Încheiem cele 10 idei de cadouri de Crăciun cu o veioză. Da, da, ați citit bine. Elegantă, economică, accesibilă ca preț. O ultimă recomandare pentru o idee de cadou excelentă este această veioza wireless pentru birou. Costă 114 lei pe CatMobile, nu are fire și vine cu trei moduri de temperatură, asigurând lumină rece, neutră și caldă. Oferă eleganță biroului tău, dar în același timp te ajută pentru că protejează eficient vederea prevenind astfel apariția durerilor oculare. Veioza wireless are o baterie de 1.800 de miliamperi și o autonomie generoasă. Poate fi folosită ca veioză pentru noptieră seara și ca lampă de birou pe timpul zilei.

Acestea au fost cele 10 idei de cadouri de Crăciun la care m-am gândit. Dar știi și tu că pe CatMobile ai foarte multe variante, de la huse și folii de protecție pentru telefoanele preferate, până la gadget-uri auto sau sport. Și tocmai pentru că ne-am gândit că nu o să-ți fie ușor să alegi, anticipând că poate acest material cu 10 idei de cadouri de Crăciun nu va acoperi toate dorințele tale, am făcut o pagină specială pe site, acolo unde vei găsi și mai multe idei de cadouri chiar și pentru această perioadă a anului. Aruncă o privire și tu!