Stiri

ZTE Nubia Z17s ar putea fi lansat pe 12 octombrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Despre telefonul lui Cristiano Ronaldo ZTE Nubia Z17 ati putut citi in urma cu cateva luni detalii pe site-ul nostru. Intre timp, compania a lansat pe piata si modelele ZTE Nubia Z17 Mini sau ZTE Nubia Z17 Lite (in China), iar acum se pregateste sa ne propuna un nou model.

ZTE a inceput sa trimita invitatii pentru un eveniment special pe care il va organiza in data de 12 octombrie in China. Fara doar si poate, compania va lansa un nou device al subsidiarei Nubia, iar toate indiciile duc catre noul ZTE Nubia Z17s.

ZTE Nubia Z17s posibile specificatii tehnice

Pe site-ul TENAA, dupa ce a obtinut certificarea cu pricina, modelul Nubia NX589J si-a dezvaluit o parte dintre specificatiile sale atractive. Chiar daca n-a fost confirmat oficial faptul ca Nubia NX589J este de fapt ZTE Nubia Z17s, mai toate indiciile conduc catre acest deznodamant.

ZTE Nubia Z17s (2)

Cei de la Korea Herald chiar prezinta noul ZTE Nubia Z17s cu specificatiile modelului Nubia NX589J care pana de curand a fost doar un simplu nume de cod. Ce ne asteapta in materie de specificatii de la noul ZTE Nubia Z17s ?

In primul rand un display Full HD cu diagonala de 5.2 inch capabil asadar de o rezolutie 1920 x 1080 pixeli. Apoi, un procesor puternic, octa-core, tactat se pare la frecventa de 2 Ghz, care cel mai probabil va fi un model Qualcomm. El va fi asociat cu 6GB memorie RAM si cu 64 GB capacitate nativa de stocare a datelor. Evident, aceasta capacitate va putea fi marita prin intermediul slotului pentru carduri microSD, cel mai probabil pana la 256GB.

Aproape sigur, noul ZTE Nubia Z17s va avea o camera foto duala pe partea din spate, foarte posibil cu doi senzori de 13 megapixeli. Unul dintre acesti senzori este deja confirmat ca avand aceasta rezolutie. Pe partea din fata, noul Nubia va avea o camera frontala de 16 megapixeli si un senzor de amprente care va fi incorporat in butonul Home de sub display.

ZTE Nubia Z17s va fi dual SIM, va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat bazat pe interfata Nubia UI si va fi alimentat cu ajutorul unui acumulator de 3100 de miliamperi. Intre optiunile de conectivitate, subsidiara ZTE, a inclus bluetooth de ultima generatie, Wi-Fi, GPS/A-GPS si port UBS Tip C. Device-ul va suporta conexiune 4G-LTE si va include senzor de gravitate, de distanta si de lumina ambientala.

ZTE Nubia Z17s va cantari 156 de grame si va avea 7.95 de milimetri grosime. Inaltimea sa este de 147.99 milimetri, iar latimea sa atinge 72.09 milimetri. Pana pe 12 octombrie nu mai este chiar atat de mult timp, astfel ca va trebui sa mai asteptam destul de putin pentru a vedea daca intr-adevar Nubia NX589J este chiar ZTE Nubia Z17s. Cel mai probabil, asa va fi, dar vom reveni cu informatii noi pe masura ce vom intra in posesia lor.

Summary
ZTE Nubia Z17s ar putea fi lansat pe 12 octombrie
Article Name
ZTE Nubia Z17s ar putea fi lansat pe 12 octombrie
Description
Pe 12 octombrie, compania ZTE ar putea lansa noul device ZTE Nubia Z17s un smartphone cu 6GB RAM si procesor de 2Ghz