Reviews, Stiri

ZTE Nubia Z17 phablet cu baterie de 5000 mAh, 3GB RAM si 64 GB spatiu de stocare

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Nubia Z17 este un phablet care continua lista prezentarilor destinate subrandului ZTE pe blogul nostru. Pe blog.catmobile.ro ati putut citi in acest debut de an detalii despre ZTE Nubia N1 Lite, smartphone mid-range cu baterie de 3000 mAh (citeste aici review-ul), dar si despre ZTE Nubia Z11 Mini S (citeste aici review-ul). Continuam prezentarea terminalelor lansate de ZTE Nubia prin prezentarea ZTE Nubia Z17, un phablet cu baterie de 5000 mAh care se anunta a fi extrem de interesant.

ZTE Nubia Z17 anuntat deja de catre compania chineza

ZTE Nubia Z17 va fi lansat in curand de catre Nubia, dar primele detalii despre acest phablet au iesit deja la iveala. Chiar compania producatoare a dezvaluit primele amanunte despre terminalul cu o baterie foarte atragatoare prin capacitatea sa. Se pare ca ZTE Nubia Z17 va imbraca un design metalic de tip premium, o „haina” care-l va plasa in segmentul telefoanelor importante pe care ZTE Nubia si-a propus sa le lanseze in acest an.

ZTE Nubia Z17

Indiscutabil, cel mai interesant detaliu despre ZTE Nubia Z17 este legat de acumulatorul sau spectaculos. Vom avea la dispozitie o baterie cu o capacitate remarcabila (5000 mAh) care se va bucura de tehnologia fast charging. Prin aceasta tehnologie, se presupune ca phabletul se va putea incarca in decurs de 30 de minute pana la 45-50 din capacitatea bateriei, informatie neconfirmata inca oficial. Ceea ce este insa cert, este ca o baterie cu o asemenea capacitate va incuraja o autonomie importanta atat la nivel de convorbiri, cat si in modul standby. Iar daca tinem cont de ultimele „reusite” in materie pe care le-a propus Nubia la acest capitol, avem toate motivele sa fim optimisti.

Terminalul ZTE Nubia Z17 va beneficia totodata de un display cu diagonala de 5.5 inch, la rezolutie Full HD. Sigur, la cat de pompos a sunat anuntul companiei chineze, poate ca ne asteptam la mai mult de la noul Nubia Z17, dar chiar si-asa un IPS LCD cu rezolutie 1920×1080 si display de 5.5 inch, suna destul de bine. Ceea ce ne satisface increderea in produsele Nubia se leaga de partea care urmeaza. Acest terminal va beneficia de un procesor octa-core pe 64 de biti, MediaTek Helio P10 de 2 Ghz. Am mai discuta in trecut despre acest chipset si in cazul altor terminale care l-au avut sau il au incorporat si mereu am considerat ca avem de-a face cu un procesor bun.

ZTE Nubia Z17 (2)

Compania a decis sa alature procesorului gandit de taiwanezii de la MediaTek si o placa video buna, asa cum este Mali T860. La dispozitia utilizatorilor va sta si memoria RAM de 3GB, dar si o memorie interna care asigura un spatiu de stocare nativ de 64 GB. Impresionant este ca ZTE Nubia Z17 permite chiar si extinderea acestui tip de memorie prin carduri de tip microSD pana la 128 GB, un detaliu care in mod evident, nu poate trece neremarcat.

La capitolul echipament si dotari foto, noul smartphone pe care ZTE Nubia il va lansa in perioada urmatoare se bazeaza pe o camera principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli. Aceasta va beneficia de sprijinul unor lentile 5P, de apertura F/2.2 si de o tehnologie 3D de reducere a zgomotului, o tehnologie similara cu ceea ce putem gasi la camerele video de supraveghere de tip internet protocol. In plus, camera principala nu va fi lipsita in mod sigur de flash LED.

ZTE Nubia Z17 pret

Phabletul ZTE Nubia Z17 cu display de 5.5 inch, baterie de 5000 mAh, 3GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare, plus procesor octa-core Helio P10 si camera foto de 13 megapixeli va fi lansat pe finalul lunii martie si va fi disponibil in doar doua culori: auriu si negru. Decizia ZTE Nubia vine ca urmare a studiilor de piata realizate in perioada de sfarsit de an 2016, cand cele doua culori au castigat sondajul secret initiat la nivelul unui esantion de cateva mii de chinezi, anunta China Today. Pretul de achizitie al ZTE Nubia Z17 va fi de 390 de dolari.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
ZTE Nubia
Product Name
ZTE Nubia Z17
Price
$ 390