Reviews, Stiri

ZTE Nubia Z17 Mini detalii oficiale: specificatii, pret, disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Nubia Z17 Mini (3)ZTE Nubia Z17 Mini a fost oficial lansat de catre compania ZTE in aceste zile si pare sa fie un real castig pentru producatorul chinez. Am discutat si noi in urma cu putin timp, despre lansarea acestui terminal, a carui imagine este super starul fotbalului mondial, Cristiano Ronaldo, cel care ne-a asigurat printr-un teaser foto ca noul ZTE Nubia Z17 Mini este un terminal impresionant atunci cand vine vorba despre dotarile sale foto. Desigur insa, ZTE Nubia Z17 Mini este mai mult decat atat, iar mid-range-ul celor de la ZTE impresioneaza si la alte capitole. Discutam in cele ce urmeaza despre ceea ce ne ofera ZTE prin al sau Nubia Z17 Mini, un smartphone produs de subdivizia Nubia a celebrei companii.

ZTE Nubia Z17 Mini specificatii

Smartphone-ul ZTE Nubia Z17 Mini vine cu o splendida constructie metalica de tip unibody, design-ul fiind unul dintre punctele cele mai atragatoare ale acestui terminal. Item-ul poate fi achizitionat conform informatiilor oficiale asigurate de producator pe culorile negru, rosu, auriu si negru-auriu, ultima dintre aceste culori fiind parca si cea mai impunatoare. Cu siguranta Nubia a ales sa implementeze un design atragator si cat se poate de stabil in acest terminal, tinand cont ca imaginea sa este asociata acum cu imaginea lui Cristiano Ronaldo, cel mai influent jucator pe piata de marketing world-wide. ZTE Nubia Z17 Mini arata bine, este o certitudine. Se si misca oare corespunzator?

ZTE Nubia Z17 Mini (2)

Asa ar trebui! Smartphone-ul vine echipat cu un procesor diferit in functie de versiunea disponibila. Mai exact, pentru versiunea de 4GB RAM, Nubia a pregatit un procesor Qualcomm Snapdragon 652, in timp ce pentru versiunea de 6GB RAM, ZTE Nubia Z17 Mini beneficiaza de un Qualcomm Snapdragon 653. Indiferent de versiune insa, terminalul foloseste aceeasi capacitate de stocare: 64 GB.

In mod insa absolut surprinzator, nu vom beneficia pe noul ZTE Nubia Z17 Mini de Android 7.0 Nougat. ZTE a acceptat compromisul de a folosi acelasi Android 6.0 Marshmallow, care va rula ce e drept interfata de ultima generatie a producatorului, Nubia UI 4.0. In acelasi timp, compania anunta ca terminalul ZTE Nubia Z17 Mini va beneficia totusi de update rapid la cel mai nou sistem de operare al celor de la Google.

Display-ul sau este protejat de Corning Gorilla Glass si sticla curbata 2.5D. IPS-ul de care se foloseste acest dispozitiv are o diagonala de 5.2 inch si rezolutie 1920×1080 pixeli. Merita salutata prezenta full HD-ului in cazul ZTE Nubia Z17 Mini, mai ales ca, vom vedea ceva mai jos, camera foto principala are capacitatea de a filma la rezolutie 4K.

ZTE Nubia Z17 Mini (4)

Autonomia nu pare grozava, sau cel putin nu atat de grozava pe cat era ea anuntata in perioada speculatiilor. ZTE Nubia Z17 Mini se bazeaza pe o baterie de 2950 mAh care are parte de aportul important asigurat de tehnologia Quick Charge, care teoretic ar trebui sa permita incarcarea rapida a acestui dispozitiv intr-un interval scurt de timp. La capitolul conectivitate, ZTE Nubia Z17 Mini poseda un pachet intreg si bine stabilit: de la 4G, la wi-fi dual band, hotspot, wi-fi direct, bluetooth de ultima generatie, USB de tip C, mufa pentru casti de 3.5 milimetri, scanner de amprenta si GPS cu A-GPS.

Poate cel mai interesant aspect legat de ZTE Nubia Z17 Mini vine atunci cand in discutie sunt dotarile foto. Gadget-ul se bazeaza pe o camera principala cu doi senzori de 16 megapixeli produsi de Sony (model IMX 258). Aceasta camera are deschidere f/2.2, OIS, EIS, autofocus, LED flash si posibilitate de inregistrare la rezolutie Ultra HD plus o impresionanta protectie cu safir in partea de exterior. Amatorii de selfie-uri se vor bucura de o camera frontala la fel de impresionanta, cu senzor de imagine de 16 megapixeli, deschidere f/2.0 si capacitate de filmare 1080p.

ZTE Nubia Z17 Mini disponibilitate si pret

Item-ul ZTE Nubia Z17 Mini cantareste numai 155 de grame si are o grosime de 7.45 milimetri, detalii care confirma calitatea design-ului sau si placutul aspect exterior de care beneficiaza. Terminalul va costa diferit in functie de versiunile pe care utilizatorii doresc sa le achizitioneze. ZTE Nubia Z17 Mini cu procesor Snapdragon 652 si 4 GB memorie de tip RAM va costa 250 de dolari, in timp ce versiunea superioara, ZTE Nubia Z17 Mini cu procesor Snapdragon 653 si 6GB memorie RAM va costa 290 de dolari.

ZTE Nubia Z17 Mini

UPDATE: ZTE Nubia Z17 pret Romania 1,599 Lei la eMag.ro

Smartphone-ul poate fi achizitionat acum si in Romania prin intermediul site-ului eMag.ro. Pentru versiunea de Nubia Z17 64GB, puteti accesa link-ul de mai sus.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
ZTE Nubia
Product Name
ZTE Nubia Z17 Mini
Price
$ 250-290