Stiri

ZTE Nubia Z11, telefonul lui Cristiano Ronaldo se vinde ca painea calda

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Nubia Z11 unul dintre telefoanele mobile produse de ZTE in acest an si care il are ca imagine pe super starul lui Real Madrid si al nationalei Portugaliei de fotbal, Cristiano Ronaldo, a inregistrat vanzari surprinzator de mari inca din primele ore de la scoaterea sa oficiala la vanzare.

ZTE Nubia Z11 stoc epuizat in cateva ore

Impactul puternic pe care l-a produs asocierea cu numele celui mai popular fotbalist al Planetei s-a vazut inca din primele ore de la lansarea noului ZTE Nubia Z11. Smartphone-ul caruia Cristiano Ronaldo ii face reclama a fost pus la vanzare intr-un prim val, care din fericire pentru cei de la ZTE s-a epuizat in cateva ore. Dupa aceasta „reusita” oarecum neasteptata chiar si pentru compania producatoare, Ni Fei, unul dintre oamenii importanti ai companiei, a asigura ca al doilea val pe care ZTE il propune pentru ZTE Nubia Z11 va fi suficient pentru toata lumea.

ZTE Nubia Z11 Cristiano Ronaldo

ChinaNews confirma insa astazi ca nici al doilea stoc asigurat de ZTE nu a fost suficient, pentru ca, din nou, ZTE Nubia Z11 s-a vandut ca painea calda. Sursa citata nu confirma un numar exact de unitati vandute, insa pentru moment, ZTE nu poate raspunde solicitarilor venite din partea clientilor sai, anuntand totusi ca va exista si un al treilea val de vanzari peste doua luni. ZTE Nubia Z11 intr- noua va putea fi in continuare achizitionat doar in varianta de 4GB de RAM si 64 GB spatiu de stocare interna pana in data de 19 iulie. Unul dintre oficialii companiei chinezesti a precizat: „Ne-am asigurat ca lucrurile vor fi in regula, dar chiar si cele mai optimiste asteptari ale noastre au fost depasite de cererea imensa venita din partea clientilor. Normal ca aceasta situatie ne bucura pentru ca ne este favorabila, dar este momentul sa strangem randurile si sa ne asiguram ca pe viitor astfel de situatii daca se vor repeta, vom putea face fata oricaror solicitari. Cristiano Ronaldo este un brand fara egal la aceasta ora, probabil ca in aceasta asociere, cei care am gresit pronosticurile am fost noi” a precizat Li Wei Dong, manager de vanzari la ZTE.

ZTE Nubia Z11 specificatii

Smartphone-ul ZTE Nubia Z11 este unul dintre terminalele interesante din acest an. Item-ul asigura un display de 5.5 inch cu rezolutie FZD si are o constructie metalica, extrem de spectaculoasa. Procesorul folosit de divizia Nubia in cazul acestui terminal este un Snapdragon 820 tactat la frecventa de 2.15 Ghz, in timp ce handsetul poate fi achizitionat in doua versiuni de memorie RAM: cu 4GB respectiv cu 6GB. Ambele cazuri asigura o memorie RAM de tip LPDDR4. Versiunea cu 6GB memorie RAM beneficiaza de 128 GB spatiu de stocare interna, in timp ce pentru cealalalta versiune exista slot disponibil pentru carduri microSD care pot duce memoria interna pana la aceeasi capacitate. ZTE Nubia Z11 se bazeaza pe o camera principala de 16 megapixeli cu senzor Sony si pe o alta camera frontala cu senzor de imagine de 8 megapixeli. Capacitatea acumulatorului este de 3000 mAh, iar terminalul foloseste ca sistem de operare Android 6.0.1 Marshmallow. Un mare avantaj pentru ZTE Nubia Z11 este pretul: pe piata din China, handsetul poate fi achizitionat pentru 370 de dolari.

ZTE Nubia Z11

Pe site-ul nostru puteti achizitiona acum huse ZTE Nubia Z11 Mini precum si alte accesorii pentru terminalele ZTE la care Cristiano Ronaldo face reclama in aceasta perioada. Verifica in mod constant oferta noastra de huse ZTE si vei avea parte de surprize placute.

Summary
ZTE Nubia Z11, telefonul lui Cristiano Ronaldo se vinde ca painea calda
Article Name
ZTE Nubia Z11, telefonul lui Cristiano Ronaldo se vinde ca painea calda
Description
ZTE Nubia Z11, telefonul a carui imagine este Cristiano Ronaldo, a inregistrat vanzari record in foarte scurt timp