Reviews, Stiri

ZTE Nubia M2 smartphone cu hardware puternic si design stilat

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Nubia M2 este o alta provocare pe care compania chineza o lanseaza in acest an. Terminalul produs de divizia Nubia a celor de la ZTE propune o constructie hardware puternica, un design foarte elegant si o camera duala de tip dual. Campania noastra de prezentare a produselor marca ZTE, divizia Nubia continua astfel prin noul item ZTE Nubia M2. Recent, pe blogul catmobile.ro ati putut citi detalii despre noile produse, ZTE Nubia N1 Lite (recenzie aici), ZTE Nubia Z11 Mini S (recenzie aici), ZTE Nubia Z17 (recenzie aici), dar si despre promo-ul pe care Cristiano Ronaldo l-a prezentat cu cateva zile inainte de lansarea ZTE Nubia Z17 Mini. Astazi este momentul potrivit sa discutam despre ZTE Nubia M2, un smartphone surprinzator de bun si foarte atragator. Ce ne ofera acest dispozitiv, aflam in cele ce urmeaza.

ZTE Nubia M2 review

Smartphone-ul ZTE Nubia M2 are la baza o constructie solida si cat se poate de atragatoare. Terminalul foloseste un display acoperit cu sticla 2.5 D Corning Gorilla Glass, un display care pare unul dintre punctele cele mai tari ale noului device. In discutie este un ecran Super AMOLED cu diagonala de 5.5 inch si o rezolutie excelenta: 1920×1080 pixeli. Densitatea pixelilor atinge 401 ppi, iar ecranul este unul in 16 milioane de culori. Punct ochit, punct lovit pentru Nubia, care a reusit sa puna iata la dispozitia utilizatorilor sai un intreg arsenal de performanta, foarte bine calibrat si gandit.

ZTE Nubia M2 3

ZTE Nubia M2 atrage din punct de vedere estetic inca de la prima vedere, fiind imbracat intr-o splendida carcasa metalica. Este un smartphone slime (masoara doar 7 milimetri grosime) si cantareste doar 168 de grame. Inaltimea sa este de 154,5 milimetri, iar latimea atinge 75,9 milimetri. Excelent, pentru un item care cauta sa impresioneze inclusiv din acest punct de vedere. Procesorul care motorizeaza noua constructie Nubia este un produs Qualcomm, clasic pentru zona mid-range. ZTE Nubia M2 se bazeaza pe Snapdragon 652 (pe 8 nuclee Cortex A-53), un chipset tactat la frecventa de 2 Ghz. Alaturi de el, functioneaza placa video Adreno 506, un motiv suficient si pentru gamerii pasionati sa cumpere cu incredere acest dispozitiv.

Smartphone-ul beneficiaza de senzor de amprenta (montat in butonu fizic HOME), de accelerometru si de senzor de proximitate, iar interfata grafica Nubia UI 4.0 completeaza perfect peisajul asigurat de sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Telefonul vine cu o capacitate de memorie diferita in functie de versiune, astfel ca utilizatorii vor avea de ales intre urmatoarele optiuni:

  • ZTE Nubia M2 cu 4 GB memorie de tip RAM si 64 GB spatiu de stocare interna
  • ZTE Nubia M2 cu 4 GB memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare interna

Noul terminal produs de ZTE prin subdivizia Nubia asigura suport pentru sunet de tip Dolby pe 7.1 canale si are la baza un procesor de sunet foarte bun, TAS 2555. Mai mult decat atat, ZTE Nubia M2 este primul smartphone produs de Nubia care are si camera foto duala. Aceasta dispune de doi senzori de tip Sony, fiecare cu 13 megapixeli la baza, la care se adauga o serie de functii speciale importante asa cum sunt flash LED dual-tone, autofocus in doar 0,1 secunde, PDAH si efect de tip bokeh. Camera secundara sau frontala a terminalului ZTE Nubia M2 beneficiaza de un puternic senzor de imagine de 16 megapixeli si diverse optimizari de software.

ZTE Nubia M2 2

Acumulatorul acestui terminal are o capacitate de 3630 mAh, ceea ce confirma primele zvonuri legate de ZTE Nubia M2. In mod sigur, terminalul va beneficia de o autonomie buna, chiar daca nu se compara cu ZTE Nubia Z17, phabletul care asigura utilizatorilor o baterie de 5000 mAh.

ZTE Nubia M2 pret si verdict

ZTE Nubia M2 poate fi achizitionat pe culorile auriu si negru cu auriu si va avea un pret diferit in functie de versiunea pe care o veti cumpara. ZTE Nubia M2 cu 64 GB spatiu de stocare si 4GB la baza ca memorie RAM va costa 391 de dolari, in timp ce versiunea mai scumpa, ZTE Nubia M2 cu 128 GB spatiu de stocare si 4GB memorie RAM, va atinge pragul a 435 de dolari. Mi se pare o suma destul de mare pentru noul terminal mid-range al Nubia, dar trebuie sa recunosc ca telefonul arata bine si prezinta specificatii foarte interesante pentru sectorul sau de activitate. Poate fi o solutie utila si pentru piata din Romania.

UPDATE: Oferta excelenta pe site-ul Aliexpress acolo uinde ZTE Nubia M2 versiunea 4GB RAM 64GB poate fi achizitionata acum pentru mai putin de 300 de dolari. Retineti ca produsul va fi expediat in minim 27 de zile lucratoare la livrare, free taxes. Puteti verifica aceasta oferta a celebrului site asiatic, aici.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
ZTE Nubia
Product Name
ZTE Nubia M2
Price
$ 391