Reviews, Stiri

ZTE Blade X Max primele detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Blade X Max a fost lansat de chinezii de la ZTE si se adreseaza pentru moment pietei din America, insa sunt sanse foarte bune sa-l vedem si in Europa in vara. Terminalul face parte dintr-o categorie a phablet-urilor cu ecrane de tip Full HD, are un excelent sistem audio si este acompaniat de un procesor Qualcomm.

ZTE Blade X Max specificatii si detalii importante

Compania ZTE ne-a obisnuit in ultima vreme cu o prezenta tot mai apasata pe piata smartphone. Producatorul chinez, unul dintre cei mai mari din domeniu, a lansat recent in SUA si terminalul ZTE Blade MAX 3, terminal de tip phablet, iar acum lanseaza provocarea ZTE Blade X Max. In plus, compania, prin subdivizia sa, Nubia, a produs senzatia dupa lansarea smartphone-ului ZTE Nubia Z11 a carui imagine este superstarul lui Real Madrid, actualul detinator al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo.

ZTE Blade X Max 3

Segementul phablet este foarte bine acoperit de catre piata asiatica, iar ZTE pare sa fie unul dintre protagonistii anului. Chinezii si-au directionat politica de promovare a acestor terminale spre Statele Unite ale Americii, acolo unde cifra de afaceri a ZTE a crescut vizibil in ultima perioada. In plus, America este un continent unde phablet-urile se vand foarte bine, astfel ca decizia ZTE este fara indoiala, una explicabila.

ZTE Blade X Max propune un display cu diagonala de 6 inch, protejat de sticla Dragontail. Dimensiunea gigantica a ecranului corespunde unor criterii de performanta inalte pentru ca functioneaza excelent in „compania” rezolutiei Full HD (1920×1080 pixeli). Panoul este unul de tehnologie TFT LCD si pare sa asigure unghiuri excelente de vizualizare si culori vii indiferent de momentele zilei, asa cum ne anunta cei de la Gizmochina. ZTE Blade X Max se bazeaza pe un procesor produs de Qualcomm. Sigur, nu este un procesor mid-range foarte puternic, dar octa-core-ul pe 64 de biti Snapdragon 435 de 1.4 Ghz a lasat o impresie buna pana acum in colaborarile marca ZTE-Qualcomm. Acest chipset beneficiaza de o configuratie interesanta a memoriei, urmand a se baza pe 2GB memorie RAM si alti 32 GB spatiu de stocare nativ.

ZTE Blade X Max primele detalii oficiale

Android 7.1.1 Nougat este sistemul de operare pe care ZTE l-a asigurat pentru modelul ZTE Blade X Max, in timp ce sistemul audio beneficiaza de precizia si calitatea tehnologiei Dolby. Acceleratorul grafic folosit de Blade X Max nu este din pacate Adreno 506 cum ne-am fi asteptat ci doar un Adreno 505, ceva mai putin puterenic, dar convenabil tinand cont de caracteristicile device-ului. Din punct de vedere al dotarilor foto, phablet-ul se bazeaza pe o camera foto principala cu rezolutie de 13 megapixeli cu autofocus, flash LED si HDR. Aceasta camera poate filma video la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda, ceea ce incontestabil reprezinta un plus valoric. Camera secundara a device-ului are o rezolutie de 5 megapixeli plus screen flash. Destul de buna pentru acest segment si destul de utila pentru pasionatii de selfie-uri.

ZTE Blade X Max nu duce lipsa senzorilor importanti. Avem la dispozitie senzor Hall, dar si senzori de lumina, compass, accelerometru si proximitate. Din fericire, nu lipseste nici senzorul de amprente pozitionat undeva pe partea din spate. ZTE Blade X Max are o baterie de 3400 mAh de tip non-removable. Aceasta baterie beneficiaza si de tehnologie de incarcare rapida, asigurata de parteneriatul ZTE-Qualcomm.

Cele mai importante specificatii ale ZTE Blade X Max

  • – procesor octa-core Snapdragon 435 de 1.4 Ghz
  • – sistem de operare: Android 7.1.1 Nougat
  • – display: full HD cu diagonala de 6 inch
  • – baterie: non-removable Li-Ion 3400 mAh cu Quick Charge de la Qualcomm
  • – sunet asigurat de Dolby
  • – dimensiuni: 165.1 x 83 x 9.39mm
  • – greutate: 196.4 grame
  • – memorie RAM: 2GB
  • – memorie interna: 32 GB
  • – camera foto: principala de 13 megapixeli; secundara de 5 megapixeli

ZTE Blade X Max pret

ZTE Blade X Max este un phablet interesant, mai ales ca raport calitate-pret. Pentru piata din America telefonul va fi listat la pretul de 150 de dolari, un pret destul de mic tinand cont de faptul ca specificatiile sale sunt mai mult decat decente. Phablet-ul arata bine, are o constructie eleganta dar solida, pluseaza la capitolul dotari foto, sunet, conectivitate si autonomie si impresioneaza printr-un display gigantic cu rezolutie Full HD. Cei interesati trebuie sa se astepte la un terminal greoi (cantareste aproape 200 de grame) si destul de dificil de manevrat cu o singura mana tinand cont de dimensiunile sale si grosimea de aproape 10 milimetri.

ZTE Blade X Max primele detalii oficiale 2

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade X Max
Price
$ 150