Reviews, Stiri

ZTE Blade V8 Pro pret, review si opinii

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

De ieri, 18 ianuarie, ZTE Blade V8 Pro a fost scos oficial la vanzare de catre compania chineza. Discutam practic despre primul model al acestui concern care va ajunge in sfarsit si in Statele Unite si foarte probabil in Romania sub forma de abonament la companiile de profil. Prin specificatiile sale decente si pretul accesibil, ZTE Blade V8 Pro devine o varianta interesanta pentru utilizatorii mai putin pretentiosi.

Cine este ZTE?

Foarte multa lume stie detalii suficiente despre compania chineza, fondata de Hou Weigui in 1985. In prezent, ZTE Corporation (Zhongxing Telecommunication Equipment Corporation) este o companie puternica din China, care in 2010 a intrat in top 10 mondial in ceea ce priveste vanzarea de telefoane mobile. Localizata in Shenzen, ZTE a inregistrat venituri de peste 12 miliarde de dolari in 2015 si este depasita la nivel de volum comercial doar de marii producatori din Statele Unite si Asia. Compania avea in urma cu doi ani un numar impresionant de angajati: aproape 70 de mii de oameni. Condusa si in prezent de fondatorul sau, Hou Weigui, ZTE are in spate mana forte a lui Shi Lirong, unul dintre cei mai bine cotati specialisti in domeniu din Asia.

ZTE Blade V8 Pro specificatii

ZTE Blade V8 Pro

ZTE Blade V8 Pro

ZTE Blade V8 Pro, smartphone-ul pe care compania il propune in acest debut de an este un telefon cu accente mid-range, care ruleaza pe Android Marshmallow. Aceasta optiune a ZTE a ridicat anumite semne de intrebare in China, specialistii din presa asiatica anuntand inainte de lansare ca ZTE va propune un ZTE Blade V8 Pro cu Android 7.0 Nougat. Smartphone-ul se bazeaza pe un procesor Snapdragon 625 si are un display atractiv de 5.5 inch cu rezolutie Full HD.

Sistemul sau de camere este compus din doua camere de baza, ceea ce evident, atrage atentia. Ambele au 13 megapixeli, un detaliu care nu poate trece neobservat. Senzorul de amprente este pozitionat in partea din fata a elegantului telefon ZTE, in timp ce bateria smartphone-ului pare sa beneficieze de o autonomie peste medie. ZTE Blade V8 Pro este echipat cu un acumulator de 3140 mAh, beneficiar la randu-i al functiei Quick Charge 2.0, care ajuta device-ul sa se incarce mult mai repede.

Terminalul se sprijina pe o memorie interna de 3 GB RAM, aspect de apreciat, cel putin din punctul meu de vedere. Spatiul de stocare intern atinge 32 de GB in varianta standard, o veste excelenta, cu toate ca si aici specialistii din presa chineza s-au inselat, anuntand in prealabil varianta standard cu 16 GB. De asemenea acest spatiu de stocare se poate extinde prin intermediul unui card micro SD.

ZTE Blade V8 Pro pret

Conform asteptarilor, ZTE Blade V8 Pro nu este un terminal scump. Pe piata din Statele Unite pe care ZTE patrunde iata in premiera, ZTE Blade V8 Pro va costa 230 de dolari. In mod normal, in Romania, itemul nu ar trebui sa depaseasca 1000 de lei, insa mai mult ca sigur el va putea fi achizitionat la abonament prin companiile de profil. Daca esti un pasionat de smartphones produse de ZTE sau ai un astfel de telefon acasa, arunca o privire peste oferta noastra de huse de telefon ZTE si alege cea mai potrivita solutie pentru tine.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade V8 Pro