Reviews, Stiri

ZTE Blade A320 in oferta Digi Mobil: pret, specificatii si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

ZTE Blade A320 » 5″ TN-FWVGA » Snapdragon 210, 1.1 Ghz » 1GB RAM » 8 GB ROM » 8+5MP » 2200 mAh baterie

Digi Mobil a introdus in oferta sa un terminal entry-level, foarte accesibil ca pret, cu specificatii decente si conectivitate 4G. Chiar daca nu este cel mai impresionant terminal de pe piata care ruleaza Android Nougat din fabrica, ZTE Blade A320 ofera cateva avantaje pentru un pret mai foarte mic.

ZTE Blade A320 specificatii tehnice

  • Display: 5 ” TN-FWVGA, rezolutile 854 x 480 pxZTE Blade A320 (2)
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 210, 1.1 Ghz
  • Memorie RAM: 1 GB
  • Memorie ROM: 8 GB
  • Camera principala: 8 MP cu autofocus si flash
  • Camera frontala: 5 MP cu Flash
  • Baterie: 2200 mAh
  • Timp in convorbire: pana la 13 ore
  • Timp in stand-by: pana la 540 ore
  • Sim: Dual SIM Full 3G/4G
  • Conectivitate: 4G (TDD, 2600 MHz, banda 38 + FDD, 2100 Mhz, banda 1)

ZTE Blade A320, smartphone low-cost in oferta DigiMobil: pret, specificatii si pareri

Pe neasteptate, Digi Mobil a introdus in oferta sa un telefon destul de putin cunoscut la nivel larg, in Europa. Fara sa impresioneze puternic prin specificatiile sale, ZTE Blade A320 are un aspect extrem de placut si cateva avantaje importante, printre care si pretul foarte mic de achizitie. Doar 350 de lei va trebui sa scoateti din buzunar pentru un telefon care va poate aduce si un abonament Digi Mobil Optim nelimitat, prin care aveti viteze de internet mobil de pana la 150 Mbps pentru traficul de pana la 50GB in reteaua $G, plus 3000 de minute in convorbiri internationale in retele mobile precum SUA, Canada, China sau zona EU.

Specificatiile telefonului nu sunt insa unele care sa ne dea pe spate. Chiar daca are un pret bun de achizitie, ZTE Blade A320 pare o necunoscuta, iar intre putinele informatii pe care le stiam anterior despre acest handset era anuntul ca ZTE a obtinut certificare pe zona China pentru el in urma cu o luna si un pic.

Avem un dual SIM Full 3G/4G care ruleaza din fabrica Android 7.1.1 Nougat, ceea ce fara indoiala se traduce printr-un argument solid pentru achizitionarea sa. ZTE nu se joaca la acest capitol si alege sa puna cel mai nou sistem de operare Google pe aproape orice telefon al sau din 2017, indiferent de segmentul din care face parte.

ZTE Blade A320

Prezenta unui procesor de la Qualcomm (chiar daca nu este unul puternic) este de asemenea o veste excelenta. Pe ZTE Blade A320 avem un Qualcomm Snapdragon 210 tactat la frecventa de 1.1 Ghz, un quad-core cuplat cu 1GB memorie RAM. Evident, 1GB memorie RAM pare ceva socant in 2017, dar aceasta este optiunea ZTE pentru acest entry-level cu pret mic. 8 GB a rezervat producatorul memoriei interne a telefonului, ceea ce de asemenea vine ca un usor soc, dar repet, discutam despre un smartphone cu pret destul de mic.

Imi place aspectul ZTE Blade A320. Pare un telefon construit in nota producatorului chinez, iar materialele, chiar daca probabil sunt ieftine, nu lasa aceasta impresie.

Dotarile foto sunt decente, cel putin pe hartie. Nu stim exact cum functioneaza pentru moment cele doua camere ale dispozitivului, dar fisa tehnica ne dezvaluie ca ZTE Blade A320 are o camera principala de 8 megapixeli cu autofocus si Flash la dispozitia noastra, iar camera frontala are 5 megapixeli si vine de asemenea cu flash led.

ZTE Blade A320

Intre optiunile sale de conectivitate, aflam ca ZTE Blade A320 vine cu Bluetooth 4.1, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, microUSB si mufa pentru casti de 3.5 milimetri. ZTE Blade A320 vede 3G si 4G si are o baterie de 2200 miliamperi, care conform fisei tehnice aduce pana la 540 de ore autonomie in stand-by si pana la 13 ore autonomie in convorbiri.

Ecranul din pacate pare unul surprinzator modest: vine cu diagonala de 5 inch si are o rezolutie putin utilizata in 2017: 854x 480 pixeli. Un panel TN care ne lasa aproape muti. Inexplicabila decizia ZTE! Tinand cont de calitatea precara a ecranului si de materialele folosite la constructia telefonului, recomandarea noastra merge huse ZTE Blade A320, menite sa protejeze telefonul de eventualele accidente nedorite.

ZTE Blade A320

In opinia mea, ZTE Blade A320 este un entry level destul de modest, dar care are cateva argumente in favoarea sa: foloseste un procesor marca Qualcomm, ruleaza cel mai nou sistem de operare Android, vede 4G, are un design surprinzator de atragator si placut si evident, propune un pret mic, mai ales ca acesta poate fi chiar mai mic daca va folositi de vouchere sau bonusuri oferite de companie. Slabiciunile sunt destul de evidente si pentru ceea ce ne-a propus ZTE in acest an, trebuie sa recunosc ca acest telefon vine ca o surpriza. Puteti verifica oferta companiei Digi pentru acest telefon » pret ZTE Blade A320 si specificatii tehnice complete pe site-ul RCS&RDS.

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
3.5 based on 11 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade A320
Price
RON 350