Stiri

ZTE Axon Multy, telefonul pliabil de la ZTE, apare in Geekbench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Pe finalul lunii septembrie anuntam ca producatorul chinez, ZTE, pregateste lansarea unui telefon pliabil, care urma sa se cheme ZTE Axon Multy sau ZTE Axon M. Smartphone-ul se pare ca a fost deja listat in baza de date a site-ului de benchmarking, Geekbench, astfel ca o parte dintre specificatiile sale au iesit la iveala in mod oficial.

ZTE Axon Multy specificatii tehnice via Geekbench

Device-ul cu numele ZTE Z999 al producatorului chinez a aparut in baza de date a site-ului de benchmarking, Geekbench. Conform site-ului Gizmochina, acest terminal este de fapt viitorul ZTE Axon Multy, adica primul telefon pliabil al companiei sub aceasta forma.

ZTE Z999 aka ZTE Axon Multy a reusit sa obtina urmatoarele scoruri in testele efectuate pe Geekbench:

– Single Core: 1677
– Multi Core: 4130

Phablet-ul pliabil ruleaza din fabrica Android 7.1.2 Nougat si are o memorie RAM de 4 GB. Procesorul se pare ca este un mod Snapdragon 820 sau chiar Snapdragon 821. Conform listarii, avem 4 nuclee la bord, tactate la frecventa de 2.0 Ghz, care ne conduce mai mult cu gandul spre Qualcomm Snapdragon 821, probabil viitorul chipset de pe ZTE Axon Multy.

De altfel, inclusiv scorurile obtinute in testele efectuate pe platforma benchmkark, sunt foarte asemanatoare cu scorurile obtinute in general de procesorul Qualcomm Snapdragon 821 de 2.0 Ghz.

ZTE Axon Multy GeekBench

Conform leaker-ului, Roland Quandt confirma faptul ca ecranul are o rezolutie 1080 x 1920, aspect care ne edifica asupra faptului ca ZTE Axon Multy va avea o rezolutie Full HD. Phablet-ul va avea doua ecrane, iar atunci cand este insa deschis (pliat) cele doua ecrane formeaza un singur ecran cu diagonala de 6.8 inch si rezolutie 2160 x 1920 pixeli. Gizmochina ne dezvaluie ca producatorul asteapta ca acest device sa asigure utilizatorilor o experienta multi-tasking de foarte buna calitate, in special pentru faptul ca poate oferi utilizatorilor oportunitatea de a rula diverse aplicatii pe doua ecrane in acelasi timp.

Presa chineza ne anunta de asemenea ca ZTE a programat un eveniment la New York pentru data de 17 octombrie, zi in care se asteapta specialistii de la Beijing sa fie lansat oficial modelul ZTE Axon Mult. Desi, nu exista date oficiale sau din surse sigure, se pare ca telefonul pliabil de la ZTE va costa nu mai putin de 650 de dolari, adica peste 2500 de lei!

sursa: Gizmochina

Summary
ZTE Axon Multy, telefonul pliabil de la ZTE, apare in Geekbench
Article Name
ZTE Axon Multy, telefonul pliabil de la ZTE, apare in Geekbench
Description
Viitorul telefon pliabil de la ZTE, modelul ZTE Axon Multy , apare in baza de date a site-ului de date Geekbench