Reviews, Stiri

ZTE anunta in mod surprinzator ZTE Blade V7 Plus

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE a lansat recent seria Blade V8 (Blade V8 Mini si Lite, dar si ZTE Blade V8 Pro) in urma cu cateva luni, dar in mod surprinzator n-a renuntat la seria Blade V7. Compania chineza anunta lansarea modelului ZTE Blade V7 Plus, un „presuspus upgrade al telefonului de anul trecut”, sustine Gizmochina.

ZTE Blade V7 Plus pareri, specificatii oficiale si alte detalii

Noul ZTE Blade V7 Plus nu va avea un ecran gigantic, in ciuda denumirii care v-ar putea indemna sa credeti acest lucru. IPS-ul cu rezolutie Full HD pe care producatorul chinez l-a incorporat in noul sau device are o diagonala de numai 5.2 inch si pare protejat de Corning Gorilla Glass.

In spatele sau ruleaza un procesor octa-core pe 64 de biti tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Este vorba despre modelul MT 6753 de la MediaTek, un chispet pe care ZTE l-a cuplat evident cu placa video Mali T720 si cu cei 2GB DDR 3 ai memoriei RAM.

ZTE Blade V7 Plus

Capacitatea de stocare a datelor de pe acest terminala tinge 16 GB in versiunea standard si desi ZTE a asigurat utilizatorilor un slot pentru carduri microSD, din pacate capacitatea de extindere a acestuia este de doar pana la 32 GB.

ZTE Blade V7 Plus nu ruleaza cel mai nou sistem de operare al Google, ci vine direct cu Android 6.0 Marshmallow din fabrica, ceea ce poate echivala cu un dezavantaj usor perceptibil. Nici bateria acestui smartphone nu este una impresionanta, cel putin din punct de vedere al capacitatii sale. Acumulatorul de pe ZTE Blade V7 Plus are doar 2500 mAh si se presupune ca ar asigura o autonomie de o zi. E drept, componentele telefonului nu-l obliga la un efort sisific.

Dotarile foto de pe noul ZTE Blade V7 Plus sunt decente, insa nu neaparat impresionante. Ne asteptam la un upgrade ceva mai serios, dar ZTE s-a multumit sa pastreze acelasi nivel si la acest capitol.

Camera principala a telefonului are o rezolutier de 13 megapixeli si beneficiaza de autofocus si zoon digital plus capacitate de inregistrare video in format full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera frontala, pe care ZTE Blade V7 Plus o rezerva celor care iubesc in deosebi, selfie-urile, are o rezolutie de numai 5 megapixeli.

ZTE Blade V7 Plus (2)

ZTE Blade V7 Plus este un smartphone 4G LTE cat si beneficiaza de senzor de amprenta care este montat pe partea din spate. Telefonul are un aspect placut, vine imbracat intr-o eleganta carcasa metalica, design-ul sau fiind unul atractiv.

ZTE Blade V7 Plus pret si concluzie

Mid-range-ul pe care il propune ZTE din seria V7 nu pare menit sa impresioneze, dar are cateva specificatii atractive. Din pacate si destule puncte slabe pentru un device care va costa aproape 300 de dolari (290 conform ultimelor informatii).

ZTE Blade V7 Plus cantareste 143 de grame si are o grosime de 7.5 milimetri. Poate fi achizitionat pe culori precum gri si auriu.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade V7 Plus
Price
$ 290