Reviews, Stiri

Zen Admire Unity smartphone 4G cu Android Nougat si pret de 300 de lei

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Producatorul indian Zen Mobiles a lansat pe piata un nou telefon din gama entry-level. Noul Zen Admire Unity este un device atractiv, de buget, cu specificatii deloc impunatoare, dar care se poate achita bine de task-urile zilnice pe care utilizatorul i le va atribui.

Zen Admire Unity specificatii tehnice, impresii si detalii oficiale

Pentru gama de buget, Zen Mobiles pregateste de fiecare data smartphone-uri low-cost atractive. Compania este una destul de mica si nu se regaseste in acest top 5 producatori smartphone din India, dar in ultimul an si jumatate a facut cateva propuneri interesante pe acest sector de activitate.

Zen Admire Unity

In primul rand, Zen Admire Unity are un pret de achizitie foarte mic. Device-ul costa 5.099 rupii indiene, echivalentul a putin peste 300 de lei romanesti. Ce ofera acest terminal pentru aceasta suma?

Pe partea din fata, device-ul beneficiaza de un ecran cu diagonala de 5″ si rezolutie 854 x 480 pixeli. Este vorba despre un FWVGA inconjurat de margini destul de subtiri in lateral si ceva mai gros in partea de sus si cea de jos, un detaliu atractiv si interesant. Conceptul Zen Admire Unity este de altfel unul demn de remarcat, tinand cont de pretul foarte mic de achizitie al device-ului. Practic, pentru aproximativ 300 de lei poti cumpara un telefon care chiar arata bine, este realmente usor si mai ales perfect manevrabil cu o singura mana.

Zen Admire Unity este motorizat de un procesor quad-core tactat la frecventa de 1.3 Ghz, insa din pacate, nu stim numele producatorului. Aflam in schimb ca chipset-ul este cuplat cu 1GB memorie RAM si cu 8 GB pentru stocarea de date. Zen Admire Unity vine insa si cu slot pentru extinderea memoriei interne pana la 32 GB, un aspect care merita remarcat, pentru ca se va demonstra foarte util.

Terminalul ruleaza Android 7.0 Nougat, un sistem de operare care ar fi fost minunat daca venea fara bloatware. Din pacate nu vine, dar pare destul de bine optimizat.

Dotarile foto de pe Zen Admire Unity sunt destul de modeste, dar normale pentru aceasta gama si pentru acest pret. Avem o camera de 2 megapixeli asezata frontal si un senzor de imagine de 5 megapixeli pe spate, ajutat de tehnologii ca autofocus si LED Flash. Bateria Zen Admire Unity are o capacitate de 2300 mAh, ceea ce nu suna deloc rau pentru viitorul telefonului.

Intre optiunile de conectivitate pe care le-am remarcat pe Zen Admire Unity enumeram conexiunea 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, mufa pentru casti de 3.5 milimetri si portul microUSB 2.0.

Disponibilitate Zen Admire Unity

Conform presei din India, device-ul a fost scos la vanzare incepand cu data de 10 noiembrie 2017. Poate fi achizitionat prin intermediul magazinelor de retail offline din aceasta tara, dar in curand va fi listat pe site-uri precum amazon.in si flipkart.com.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Zen Mobiles
Product Name
Zen Admire Unity
Price
RON (aprox) 310