Stiri

YouTube Breaking News: o noua sectiune atractiva pe site-ul de video-sharing

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

YouTube Breaking NewsIn urma cu aproximativ o luna am aflat ca YouTube este vizitat lunar de 1.5 miliarde de utilizatori. Evolutia website-ului de video-sharing este una continua si evidenta, iar mai nou aflam ca platforma face un pas in fata si in ceea ce priveste organizarea, un capitol la care nu statea tocmai stralucit. Conform celor de la Techradar, compania condusa de Susan Wojcicki a decis implentarea unui nou serviciu atractiv: YouTube Breaking News.

Ce presupune YouTube Breaking News

Optiunea Breaking News de la YouTube are un rol cat se poate de evident: actualizarea in timp real a unor informatii utile pentru utilizatori, precum si scutirea timpului acestora. Prin YouTube Breaking News, utilizatorul care acceseaza website-ul de video-sharing poate intra in contact direct cu noutatile orei, la fel cum o poate face pe orice alt site de stiri.

Actualizarea YouTube Breaking News va fi disponibila atat pentru versiunea de mobil, cat si pentru versiunea de desktop. Simplificarea accesului la informatii de ultima ora este un urias pas inainte pe care platforma detinuta de Alphabet Inc il face, mai ales daca tinem cont ca din ce in ce mai multi utilizatori prefera televiziunea online, televiziunii clasice.

Este inca neclar daca YouTube Breaking News va putea fi vizualizata doar in cazurile in care chiar exista ceva real de ultima ora care se intampla in lume, sau daca va fi vizualizata constant, ca format general. Momentan, YouTube nu a facut niciun anunt oficial. Ramane de vazut de asemenea daca respectivul continut furnizat vine pe baza unor algoritmi anume, prestabiliti, sau va exista efectiv o echipa de oameni menita sa se ocupe in mod special doar de aceasta sectiune pentru a selecta cele mai importante informatii. Vom reveni probabil in viitorul apropiat cu mai multe amanunte legate de aceasta sectiune interesanta si importanta pe care ne-o propune cel mai important site de video- sharing din lume.

sursa: TechRadar

Summary
YouTube Breaking News: o noua sectiune atractiva pe site-ul de video-sharing
Article Name
YouTube Breaking News: o noua sectiune atractiva pe site-ul de video-sharing
Description
Cea mai importanta platforma de muzica si clipuri video din lume ne propune o noua optiune interesanta: YouTube Breaking News