Stiri

YotaPhone 3 apare oficial in GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

YotaPhone 3 specificatiiYotaPhone 3 este a treia generatie de telefoane ale producatorului rus si apare in sfarsit in GFXBench, permitandu-ne astfel sa aruncam o privire peste specificatiile sale.

YotaPhone 3 principalele specificatii

Despre YotaPhone 3 am discutat si noi pe blogul catmobile, intr-un articol pe care il puteti citi aici. Iata ca la o saptamana distanta, device-ul creat de rusii de la Yota apare in baza de date a testului de referinta GFXBench, permitandu-ne sa aruncam o privire peste cele mai importante specificatii ale sale.

Din pacate, testul nu ia in calcul ambele display-uri ale acestui device interesant, astfel ca nu ne vom putea referi si la e-INK-ul din spatele YotaPhone 3. Acesta va avea insa, din cate reiese pana acum din zvonurile care privesc acest handset „made in Russia”, o diagonala de 5.2 inch si o rezolutie HD.

Ecranul principal al YotaPhone 3 va fi putin mai mic. El vine cu o diagonala de 5 inch, dar cu o rezolutie mai buna, de tip Full HD. Sub capota, descoperim un model de procesor marca Qualcomm octa-core, tactat la frecventa de 2 Ghz. Memoria RAM a device-ului este acoperita prin cei 4GB rezervati de Yota, in timp ce memoria interna sau nativa are o capacitate de 64 GB. Aproape sigur pe piata, YotaPhone 3 va avea si o versiune mai mare, cu 128 de GB destinati spatiului nativ de stocare a datelor.

YotaPhone 3

Dotarile foto par sa fie de nivel inalt. Acest model de telefon va beneficia de doua camere foto cu senzori de imagine de 12 megapixeli fiecare. E drept, fiecare camera va avea un tip de senzor diferit, cel superior urmand a fi cel de pe camera principala.

YotaPhone 3 va rula din fabrica cea mai noua versiune Android, adica Nougat 7.1.1. Nu avem inca o data oficiala de lansare pentru YotaPhone 3, dar conform informatiilor anterioare, device-ul ar urma sa fie lansat oficial in toamna. A treia generatie de YotaPhone ar putea fi insa disponibil la precomanda in perioada urmatoare. Conform presei din Rusia, smartphone-ul cu doua display-uri va costa 450 de dolari, in cazul in care sunteti interesati de versiunea mai puternica, bazata pe 128 GB memorie interna. Pentru versiunea cu 64 GB memorie interna, adica versiunea standard, cei interesati vor trebui sa scoata cu 100 de dolari mai putin din buzunare.

Summary
 YotaPhone 3 apare oficial in GFXBench
Article Name
YotaPhone 3 apare oficial in GFXBench
Description
Viitorul terminal al celor de la Yota, YotaPhone 3, apare oficial in baza de date a testului de referinta GFXBench