Stiri

Xiaomi a anuntat ce telefoane vor primi update la Nougat

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Dupa Meizu, care a dezvaluit care dintre telefoanele sale vor primi update la Nougat  in perioada urmatoare, este acum randul celor de la Xiaomi sa ne ofere o lista cu handset-uri care vor face acelasi salt catre cel mai nou sistem de operare al celor de la Google.

Lista telefoanelor Xiaomi care vor primi update la Nougat

Recent, compania cu sediul central la Beijing a actualizat cateva dintre terminalele sale cu noile update-uri de MIUI. Mai mult decat atat, producatorul chinez a anuntat ca anumite dispozitive vor face imediat trecerea la Android Nougat, iar recent, a confirmat ca intentioneaza sa actualizeze alte 14 handset-uri pentru Android Nougat. Lista eligibila contine nume importante.

Xiaomi

Conform oficialilor companiei fondate de Lei Jun, terminalele Xiaomi Mi 5,  Mi5s, Mi5s Plus, Redmi 4x si Redmi Note 4x sunt intre cele 14 dispozitive despre care se spune ca au fost actualizate sau vor fi actualizate la Nougat in perioada imediat urmatoare. Un update catre Android 7.1 vor primi in mod sigur modelele Xiaomi Mi 6, Mi Max 2, Mi 5C si Redmi 4x, anunta GizmoChina.

De-alungul timpului, producatorul din Beijing s-a remarcat prin faptul ca furnizeaza actualizari regulate catre interfata customizata MIUI, insa si prin neplacuta situatie de a nu realiza la timp update-urile necesare spre cele mai noi versiuni de Android. Daca sunteti insa interesati sa achizitionati in perioada urmatoare un terminal marca Xiaomi, verificati aceasta lista pentru a va ajuta sa decideti de telefon de la producator sa cumparati si care dintre aceste telefoane vor primi actualizare de software.

In mod surprinzator, pe lista companiei producatoare nu furnizeaza cateva dispozitive importante, printre care si versiunea originala de Xiaomi Redmi. De remarcat, ca toate dispozitivele companiei care vor fi lansate de aici inainte vor rula din fabrica Android 7.0 Nougat, cel putin pana cand Google va lansa noul Android 8.0.

» Xiaomi a coborat in topul care vizeaza cei mai importanti producatori de telefonie din lume, ocupand in prezent locul 9, cu 53 de milioane de unitati vandute in 2016, o scadere cu 25% a nivelului vanzarilor fata de anul precedent.

Summary
Xiaomi a anuntat ce telefoane vor primi update la Nougat
Article Name
Xiaomi a anuntat ce telefoane vor primi update la Nougat
Description
Vezi care este lista telefoanelor marca Xiaomi care vor primi update la cel mai nou sistem de operare Google, Android 7.0 Nougat