Stiri

Xiaomi Redmi Note 5 » primele scurgeri importante de informatii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Redmi Note 5 speculatiiModelul Xiaomi Redmi Note 4 a fost anuntat anul trecut, in august, in China. De aici se trag si toate zvonurile care ne anunta ca succesorul acestui terminal, modelul Xiaomi Redmi Note 5 ar fi deja in lucru. Mai mult decat atat, speculatiile curg cu repeziciune din presa chineza, iar mai nou, aflam ca viitorul Redmi Note 5 va fi condus de catre un chipset Qualcomm, model Snapdragon 630. Daca acest lucru se va confirma, atunci noul Xiaomi Redmi Note 5 va fi primul telefon al celor de la Xiaomi care va rula acest tip de procesor.

Xiaomi Redmi Note 5 specificatii posibile conform presei chineze

Chinezii speculeaza destul de mult inainte de lansarea unor dispozitive importante ale companiilor mari ce produc telefoane mobile in interiorul tarii. Xiaomi este unul dintre cei mai importanti producatori din China, iar modelul Xiaomi Redmi Note 5 pare sa atraga de la sine foarte multe speculatii. De aceea, va invitam sa tratati cu oarecare rezerve informatiile legate de zvonurile care apar in aceasta perioada legate de orice model de telefon „nascut” la Beijing.

Xiaomi Redmi Note 5

Totusi, daca este sa dam crezare informatiilor din presa locala, viitorul Xiaomi Redmi Note 5 s-ar baza pe un ecran de 5.5 inch in diagonala, cu rezolutie Full HD si cititor de amprente capacitiv sub ecran. La capitolul „fotografie”, Redmi Note 5 s-ar baza pe un senzor de imagine Sony Exmor de 16 megapixeli pentru camera principala, senzor cu deschidere excelenta f/2.0. Selfie-cam-ul va avea tot senzor Sony, cu aceeasi deschidere (f/2.0), dar cu rezolutie ceva mai mica: 13 megapixeli. Speculatiile merg mai departe si ne anunta ca prima camera a device-ului va putea filma in format Ultra HD si va putea face fotografii excelente in conditii de iluminat scazut.

 „Procesor Snadragon mai rapid decat ce-am vazut anul trecut la Note 4, grafica mult mai comoda si mai buna, sistem de camere foto impresionant si tehnologie de incarcare rapida de ultima generatie, totul la un pret formidabil. Redmi Note 5 va fi unul dintre telefoanele anului in China!”China Tech News

Terminalul va corespunde celor mai inalte cerinte de pe piata din punct de vedere al design-ului, ceea ce n-ar trebui sub nicio forma sa ne surprinda atunci cand vine vorba despre Xiaomi, o companie care pune un accent deosebit pe acest capitol. Ne amintim ca Redmi Note 4 avea doar 8.5 milimetri grosime, iar zvonurile si scurgerile de informatii din China ne anunta ca Redmi Note 5 va avea un milimetru in minus!

Xiaomi Redmi Note 5 (2)

Aproape sigur insa, acest aspect va micsora capacitatea bateriei incorporate de noul Redmi Note, care s-ar putea baza acum pe o baterie de doar 3790 miliamperi, vizibil mai mica decat bateria de 4000 a predecesorului sau. Xiaomi Redmi Note 5 va rula din fabrica cea mai noua versiune a Android Nougat (OS 7.1.1), versiune care va fi customizata cu cea mai noua versiune a interfatei MIUI (V9).

Xiaomi Redmi Note 5 ar putea veni cu un pret excelent!

In ceea ce priveste capacitatea telefonului, aproape sigur vom descoperi un Redmi Note 5 cu versiuni de 3GB RAM si 4GB RAM, plus diverse versiuni de storage: 32 GB si 64 GB. Ramane de vazut insa ce pret va avea acest model, dar exista speculatii ca versiunea cea mai accesibila va costa in jur de 180 de dolari, un pret absolut excelent. Precizam ca sursa acestor informatii este site-ul XiaomiToday.com si ca device-ul ar putea fi lansat in luna august, conform acestei surse.

Summary
Xiaomi Redmi Note 5 »  primele scurgeri importante de informatii
Article Name
Xiaomi Redmi Note 5 » primele scurgeri importante de informatii
Description
Primele scurgeri importante de informatii despre viitorul Xiaomi Redmi Note 5 care ar putea fi motorizat de Snapdragon 630