Stiri

Xiaomi Redmi Note 4X pret, prezentare si detalii tehnice

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Redmi Note 4X este asteptat cu „sufletul la gura” de fanii Xiaomi din Asia, dar terminalul se anunta un real succes si pentru ale piete tinta in viziunea companiei conduse de Lei Jun. Indienii sunt primii care vor beneficia de itemul promovat intens de compania cu sediul in Beijing, mai exact in data de 19 ianuarie itemul urmand a fi lansat oficial in aceasta tara.

Xiaomi Redmi Note 4X detalii tehnice

Noul Xiaomi Redmi Note 4X

Noul Xiaomi Redmi Note 4X

Ce asteptari avem de la Xiaomi Redmi Note 4X? In principiu, gadgetul este o varianta imbunatatita a foarte celebrului Xiaomi Note 4, un terminal care a produs senzatie in 2016 in special pe piata asiatica. In ceea ce priveste aspectul general, nu vom putea face mari diferente intre cele doua telefoane din gama amintita. Xiaomi Redmi Note 4X va semana izbitor de tare cu Xiaomi Redmi Note 4 (citeste recenzia Xiaomi Redmi Note 4), insa de aceasta data, spre deosebire de varianta lansata anul trecut, noul terminal propune cateva modificari aparent insesizabile. Una dintre ele este integrarea scannerului de amprenta in butonul home, o modificare anuntata pe surse, inca de la finalul anului trecut, de presa chineza. Construit din metal, cu un display Pegasus de 5.5 inch si rezolutie Full HD, Xiaomi Redmi Note 4X propune un procesor octa-core Snapdragon 653 (tactat la 2 Ghz), un sistem dual de camere foto (una principala de 16 megapixeli si una frontala de 8 megapixeli), dar si o baterie spectaculoasa de 4000 mAh cu tehnologie Qualcomm Quick Charge 3.0.

Alte detalii tehnice importante ale noului terminal Xiaomi vor fi cei 4 GB RAM memorie plus 64 GB spatiu de stocare(care poate fi suplimentat generos prin intermediul slotului de card microSD), o placa video Adreno 510 precum si o conectivitate de tip 4G cu viteze de pana la 300 Mbps in download. Smartphone-ul va fi din cate se pare disponibil in trei culori: gri, auriu si arginitiu.

  • display: 5.5 inch Full HD protejat de sticla 2D (cauta aici folie de protectie Xiaomi)
  • procesor: Qualcomm Snapdragon 653
  • camera foto: 16 Megapixeli (principala); 8 Megapixeli (frontala)
  • acumulator: 4000 mAh cu Quick Charge 3.0
  • memorie RAM: 4GB
  • memorie flash: 64 GB
  • placa video: Adreno 510

Cat va costa Xiaomi Redmi Note 4X? Exista o diferenta de estimare venita din mai multe surse, dar dupa toate probabilitatile, varianta de 32 de GB va costa in Romania undeva intre 650 si 750 ron. Presa chineza vehiculeaza ca pret de vanzare pentru piata din Asia sumele de: 145 de dolari pentru Xiaomi Redmi Note 4X de 32 GB si 175 de dolari pentru Xiaomi Redmi Note 4X de 64 GB. Telefonul va rula pe Android 6.0 Marshmallow in timp ce platforma Google Android va fi prezentata alaturi de interfata grafica MIUI 8. Pentru a proteja acest device puteti achizitiona o husa Xiaomi Redmi Note 4X, profitand de una dintre ofertele noastre din acest moment.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
4.5 based on 4 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Redmi Note 4X