Stiri

Xiaomi Redmi Note 4 primeste actualizare catre Android 7.0 Nougat

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Xiaomi a lansat actualizarea Android 7.0 Nougat pentru smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 4, anunta site-ul GSMArena. Device-ul va beneficia de-acum de toate avantajele Android 7.0 Nougat. De altfel, despre o parte dintre ele ati putut citi in amanunt si pe site-ul nostru.

Xiaomi Redmi Note 4 face saltul catre Nougat 7.0

Producatorul chinez Xiaomi a lansat in India in acest an modelul de telefon Xiaomi Redmi Note 4, insa acesta venea cu Android 6.0 Marshmallow preinstalat. Conform site-ului GSMArena, compania asiatica face insa saltul spre Android Nougat in cazul acestui model de telefon. Actualizarea la Nougat pentru modelul Redmi Note 4 este disponibila deja in Grecia si include patch-uri de securitate Android pentru luna iulie, printre multe alte optiuni utile.

Foarte probabil aceasta actualizare va fi disponibila in scurt timp la nivel global. Conform The Leaker, actualizarea are aproximativ 1.3 Gb si o puteti instala pe viitor si manual. Pentru a face asta, trebuie sa accesati meniul Setari, apoi sa selectati optiunea Despre Telefon si in cele din urma sa selectati Actualizare Software. Retineti ca pentru a avea succes in actualizarea catre Nougat a terminalului Xiaomi Redmi Note 4 va trebui sa aveti terminalul incarcat macar la 50% energie si sa va conectati la o retea wireless stabila.

Android Nougat aduce multe optiuni noi pe Redmi Note 4 printre care functii multi-tasking, setari rapide si mult mai personalizabile, tastatura imbunatatita, o fereastra pentru aplicatiile recente si o vizibila imbunatatitre a notificarilor. De asemenea Xiaomi Redmi Note 4 va profita dupa acest update la Nougat de functia Doze on The Go, functie care se activeaza automat atunci cand telefonul nu mai are suficienta baterie.

Xiaomi Redmi Note 4 este unul dintre cele mai bine vandute telefoane ale producatorului chinez in acest moment. Costa putin si asigura o memorie RAM de 2GB/3GB/4GB in functie de versiunea aleasa. Device-ul are un ecran de 5.5 inch, procesor Snapdragon 625 de la Qualcomm si o baterie generoasa de 4100 mAh.

Summary
 Xiaomi Redmi Note 4 primeste actualizare catre Android 7.0 Nougat
Article Name
Xiaomi Redmi Note 4 primeste actualizare catre Android 7.0 Nougat
Description
GSMArena anunta ca producatorul chinez Xiaomi, va asigura in zilele urmatoare update-ul necesar catre Nougat al Xiaomi Redmi Note 4