Stiri

Xiaomi Redmi 5: primele specificatii au scapat in mediul online

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Succesul Xiaomi Redmi 4 a fost unul impresionant pentru producatorul chinez, care se pregateste acum sa lanseze pe piata un nou entry-level de buget captivant. Este vorba despre urmasul modelului Redmi 4 de anul trecut, handset-ul Xiaomi Redmi 5.

Xiaomi Redmi 5 specificatii posibile

Xiaomi Redmi 5 (3)Succesorul Xiaomi Redmi 4 va avea specificatii cat se poate de interesante si ne obliga oarecum sa tinem un ochi atent asupra lui. Primele detalii despre aceste caracteristici au scapat deja in mediul online si confirma faptul ca Xiaomi Redmi 5 este un veritabil upgrade pentru modelul de anul trecut.

Redmi 4 se baza pe un procesor de la Qualcomm, model Snapdragon 435, un chipset bun, dar cu performante medii. Ei bine, noul Xiaomi Redmi 5 va fi echipat cu un procesor mult mai puternic! Se pare ca va fi vorba despre Snapdragon 625 si chiar de Snapdrgon 630, cei de la Xiaomi Today anuntandu-ne ca telefonul va avea doua versiuni diferite de procesor, dupa modelul Samsung Electronics. Este insa cert ca Redmi 5 se va baza pe unul dintre aceste doua chipuri si pe acceleratorul grafic Adreno 508, ceea ce spune multe. Daca puternicul producator chinez va opta pentru Qualcomm Snapdragon 630 atunci este clar ca vom avea parte de un super-terminal, un mid-range extrem de potent, capabil de vanzari record in Asia si nu numai.

Xiaomi Redmi 5 (2)

In schimb, Xiaomi Redmi 5 va veni cu o baterie mai mica din punct de vedere al capacitatii. Noul terminal al companiei va avea o baterie de 3680 Miliamperi si va beneficia de suport Quick Charge 3.0. Este un evident downgrade, daca tinem cont ca Redmi 4 se baza pe o baterie de 4100 miliamperi.

In schimb, noul device al comapniei va beneficia de un excelent ecran HD si va avea diferite versiuni de memorie. Cel mai probabil, vom descoperi dupa lansare urmatoarele modele:

  • Xiaomi Redmi 5 cu 3 GB memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare a datelor
  • Xiaomi Redmi 5 cu 4 GB memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare a datelor
  • Xiaomi Redmi 5 cu 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare a datelor

Mai mult ca sigur, Xiaomi Redmi 5 se va baza din fabrica pe noua interfata a companiei, MIUI 9 care va fi preinstalata. Modelul va fi lansat in premiera in China si abia apoi va ajunge si in alte zone geografice. Versiunea de Xiaomi Redmi 5 cu procesor Snapdragon 625, 3 GB memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare a datelor va costa 125 de dolari, in timp ce versiunea cu 32 GB spatiu de stocare va costa 155 de dolari. Versiunea de Xiaomi Redmi 5 cu Snapdragon 630 va costa 163 de dolari pentru cei 3GB si 32 GB spatiu de stocare, respectiv 192 de dolari pentru cei 4GB si 64 GB spatiu de stocare a datelor.

Summary
 Xiaomi Redmi 5 specificatii posibile
Article Name
Xiaomi Redmi 5 specificatii posibile
Description
Primele specificatii ale lui Xiaomi Redmi 5 au aparut in mediul online: pe puteti descoperi in cadrul acestui articol