Reviews

Xiaomi Redmi 3S Review – un smartphone de calitate pentru un buget limitat

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Xiaomi Redmi 3s (disponibil in China cu senzor de amprenta digitala)

»» Android smartphone » Display 5.0″ IPS LCD capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Ai un buget limitat si iti doresti totusi un smartphone de calitate, care sa te poata ajuta in orice situatie? Cred ca am gasit solutia pentru tine!:)

Xiaomi Redmi 3s »» Android smartphone » Display 5.0″ IPS LCD capacitive touchscreen, 13 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Xiaomi Redmi 3s la fel ca si Xiaomi Redmi 3s Prime reprezinta o varianta ideala in acest sens. Singura diferenta dintre cele doua smartphones despre care am amintit in aceasta prima fraza este ca memoria lor este putin diferita, insa in rest, poti conta pe calitate la un pret excelent pentru orice buzunar. Noi vom vorbi in cele ce urmeaza despre Xiaomi Redmi 3s, un telefon de ultima generatie cu caracteristici importante si pentru care nu va trebui sa platiti o suma exorbitanta de bani.

Specificatii Xiaomi Redmi 3s:

  • Display: 5 ” (rezolutie 720×1080)
  • Tip display: IPS LCD
  • Tehnologie display: capacitive touchescreen
  • Sistem de operare: v6.0.1 (Marshmallow)
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 430 model MSM 8937
  • Memorie RAM: 2 GB
  • Memorie Flash: 16 GB
  • GPU: Adreno 505
  • WLAN: 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot ; 2G, 3G, 4G
  • Dimensiuni: 139.3 x 69.6 x 8.5 mm
  • Greutate: 144 g
  • Capacitate acumulator: 4100 mAh
  • vezi telefonul, Xiaomi Redmi 3s

Din ce in ce mai des, producatorii de telefoane mobile din China produc astfel de smartphone-uri care includ specificatii de ultima generatie si care vin cu un pret destul de decent. Gama de telefoane Redmi de la Xiaomi a impresionat deja profund utilizatorii si continua sa o faca printr-o serie de smartphones care beneficiaza de un raport calitate-pret excelent. Dupa Xiaomi Redmi 3 lansat la inceputul anului, gigantul chinezesc, devenit a treia companie producatoare de telefoane mobile din lume in acest an, va propune Xiaomi Redmi 3s. Acest smartphone continua linia de succes a predecesorului sau si poate fi achizitionat in China cu un pret care in cele mai multe surse nu depaseste 100 de dolari. Si cum sa nu te bucuri tinand cont ca la acest pret beneficiezi de un telefon care ruleaza pe Android OS v6.0.1 cu 16GB memorie interna, pe un procesor de tip Snapdragon 430 si cu un acumulator Li-Ion de 4100 mAh?

Xiaomi Redmi 3s beneficiaza de un ecran de tip IPS LCD de 5 inch, posesor al unei rezolutii HD 720×1280 pixeli (294 densitate pixeli). Procesorul Octa-core de 1.4 Ghz Cortex A53, Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430 va garanteaza ca puteti rula o serie de aplicatii importante din magazinele online si fara probleme aplicatiile marca Xiaomi. Totodata, Xiaomi Redmi 3s beneficiaza de un aport important in ceea ce priveste calitatea imaginilor pe care le captureaza si asta pentru ca smartphone-ul include o camera principala de 13 Megapixeli ( f/2.0, phase detection autofocus, LED flash) si o alta camera secundara (potrivita pentru cele mai interesante selfie-uri) de 5 Megapixeli. In ceea ce priveste inregistrarea de tip video, mizati cu incredere pe calitatea acestui smartphone, tinand cont ca poate reda video in format Full Hd la rezolutie 1080p cu 30 de cadre pe secunda!

Lansat in luna iunie a acestui an, Xiaomi Redmi 3s masoara ca dimensiuni 139.3 x 69.6 x 8.5 mm si cantareste numai 144 de grame, subliniind inca o data cat de mult se gandesc cei de la Xiaomi la experienta utilizatorului nu doar din punct de vedere al performantei telefonului ci si din punct de vedere al manevrarii sale. In Romania telefonul costa undeva la 600 de lei.

Xiaomi Redmi 3S Review - un smartphone de calitate pentru un buget limitat

Summary
Review Date
Reviewed Item
Xiaomi Redmi 3S
Author Rating
51star1star1star1star1star