Stiri

Xiaomi Mi Note 3 lansat oficial: specificatii, pareri si imagini

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Mi Note 3 (2)Asa cum anuntam saptamana trecuta, 11 septembrie a fost ziua in care Xiaomi a lansat doua terminale importante: Xiaomi Mi Mix 2 si Xiaomi Mi Note 3. Producatorul chinez a oferit de asemenea pietei si spelendidul laptop Xiaomi Mi Notebook Pro, device cu a opta generatie de procesor i7. Ne vom opri insa pentru moment la smartphone-ul Xiaomi Mi Note 3, o versiune ceva mai mare a terminalului Xiaomi Mi 6.

Xiaomi Mi Note 3 specificatii oficiale, pareri, imagini

Display: 5.5″, Full HD, cu reading mode
Procesor: Snapdragon 660 de la Qualcomm
Memorie RAM: 6 GB
Memorie ROM: 64/128 GB
Camera foto 1: 12 mp (spate)
Camera foto 2: 16 mp (fata)
Acumulator: 3500 mAh
Port IR, microSD, NFC Multi functional, USB C, Quick Charge

La Beijing, chinezii de la Xiaomi au lansat oficial terminalul Xiaomi Mi Note 3, un device aproape identic cu Xiaomi Mi 6, dar care vine cu un ecran mult mai generos. Producatorul chinez a inlocuit display-ul de 5.15 inch al Mi 6 cu display-ul de 5.5 inch in diagonala al noului Xiaomi Mi Note 3.

Xiaomi Mi Note 3

In rest, design-ul este identic, inclusic camera principala fiind plasat exact in aceeasi pozitie. In materie de specificatii, Xiaomi Mi Note 3 vine cu cel mai bun procesor de pe piata pentru gama mid-range, chipset-ul celor de la Qualcomm, Snapdragon 660.

Aceasta platforma este cuplata cu 6 GB memorie RAM si cu 64 sau 128 GB memorie nativa, in functie de versiunea dorita de cumparator. Ecranul telefonului are diagonala de 5.5 inch si o rezolutie Full HD, care se anunta destul de promitatoare. Pe de alta parte, fata de modulul foto al camerelor de pe Mi 6, Xiaomi a imbunatatit algoritmii pentru efectul bokeh pentru acest Xiaomi Mi Note 3.

Xiaomi Mi Note 3 (1)

Mi 6 nu era foarte precis in realizarea de fotografii in modul portret, astfel ca este de interesant de urmarit cum va evolua la acest capitol Mi Note 3. Pe partea din fata, noul telefon al celor de la Xiaomi este echipat cu un selfie-cam foarte puternic de 16 megapixeli, in timp ce pe spate avem un senzor de 12 megapixeli.

Device-ul vine cu o baterie mare de 3500 mAh (plus tehnologie de incarcare rapida), are port infrarosu, senzor de amprenta plasat sub sticla ecranului, port usb tip c, dar si difuzoare de tip stereo. Noul produs al companiei Xiaomi nu pare deloc unul ieftin si va putea fi achizitionat incepand de maine, 12 septembrie.

Pentru versiunea Xiaomi Mi Note 3 cu 6 GB memorie RAM si 64 GB capacitate de stocare nativa Xiaomi a pregatit un pret de 384 de dolari, in timp ce versiunea Xiaomi Mi Note 3 cu 6 GB memorie RAM si 128 GB spatiu nativ de stocare a datelor costa 445 de dolari.

Interesant este ca Xiaomi a pregatit un pret special si pentru „culoare”. Varianta blue (albastra) a noului Mi Note 3 cu 6 GB RAM in spate si 128 ROM costa 460 de dolari.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi Note 3