Stiri

Xiaomi Mi Note 2 Special Edition detalii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Mi Note 2 Special Edition specificatii si impresii

Mi Note 2 in editia sa speciala era vehiculat in Asia de cateva luni. Zvonurile au prins contur si au devenit realitate astazi, cel putin in maniera oficiala. Xiaomi Mi Note 2 Special Edition a fost lansat oficial in china si va costa 430 de dolari, un pret foarte mare din punctul meu de vedere daca tinem cont de oferta pe care o propune acelasi producator prin noul Xiaomi Mi 6.

Xiaomi Mi Note 2 Special Edition

Specificatiile Xiaomi Mi Note 2 Special Edition nu sunt rele, dar nu par sub nicio forma imbunatatite fata de modelul anternior. Descoperim un smartphone de tip phablet cu ecran de tip AMOLED de 5.7 inch si rezolutie Full HD cu un raport ecran corp de 77.2%.

Phablet-ul vine cu acelasi model de procesor anticipat, Snapdragon 821 de la Qualcomm cu doua nuclee Kryo de 2.35 Ghz si alte doua nuclee Kryo de 1.6 Ghz. Acest procesor functioneaza in cuplaj cu o memorie RAM de 6GB si cu alti 64 de GB destinati spatiului de stocare a datelor.

In continuare, Xiaomi face greu saltul spre Nougat, desi asigura un update catre acest sistem de operare. In versiunea standard, Xiaomi Mi Note 2 Special Edition vine cu Android 6.0 Marshmallow customizat cu MIUI 8.0, interfata proprietara a companiei chineze.

Modelul are o baterie impunatoare prin capacitatea ei: 4070 miliamperi! Beneficiaza acest acumulator de o tehnologie de incarcare rapida, Quick Charge 3.0, o tehnologie care ar trebui sa incarce device-ul in 30 de minute pana la 80%. De asemenea, dotarile foto nu asigura vreo surpriza reala. Camera principala a device-ului are 22.5 megapixeli si deschidere f/2.0 cu senzor Sony IMX318 si capacitate de inregistrare video la 2160 p. Camera frontala vine cu un senzor de imagine de 8 megapixeli, deschidere f/2.0 si senzor Sony IMX 268.

Xiaomi Mi Note 2 Special Edition va ajunge probabil si in Europa, dar momentat este disponibil doar pe piata chineza. Mi se pare un pariu destul de riscant al companiei conduse de Lei Jun si vom vedea daca el va avea impactul asteptat de catre producator.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi Note 2 Special Edition
Price
$ 430