Stiri

Xiaomi Mi Mix va avea un succesor, anunta liderul Xiaomi, Lei Jun

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Mi Mix a fost o mare reusita pentru compania condusa de Lei Jun, unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri chinezi ai momentului. Rezultatele foarte bune obtinute pe piata din Asia cu acest terminal, grabeste procesul de creatie al urmasului sau, anunta presa din China, care sustine ca Xiaomi Mi Mix 2 este deja in curs de dezvoltare.

Philip Starck, designerul Xiaomi Mi Mix, va colabora si la crearea Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi Mi Mix

Xiaomi Mi Mix

CEO-ul Xiaomi, Lei Jun a anuntat chiar el ca procesul de dezvoltare al urmasului Xiaomi Mi Mix (review aici) este deja in blockstart: „M-am intalnit recent cu marele designer international Philip Starck, omul decisiv in crearea conceptului pentru generatia urmatoare de telefoane Mix. Impreuna vom reusi sa transformam in realitate noile inovatii pe care le gandim” a explicat intr-o postare pe Weibo, Lei Jun.

Philip Starck este un designer francez in varsta de 68 de ani, nascut la Paris si unanim apreciat la nivel mondial pentru priceperea si expertiza sa. Absolvent al ilustrei Ecolo Comondo, Starck a lucrat de-alungul carierei sale pentru Pierre Cardin, dar si pentru fostul presedinte al Frantei Francois Mitterrand. Ulterior s-a aflat la baza constructiei Asahi Beer Hall din Tokyo, iar cel mai recent proiect al sau se leaga de construirea cladirii Azkuna Zentroa (Alhondiga) din Bilbao in stransa colaborare cu Guvernul Basc.

Foarte apreciat pe piata din Asia, Starck a semnat un parteneriat de exclusivitate pentru piata smartphone cu cei de la Xiaomi si a contribuit decisiv la constructia Xiaomi Mi Mix, smartphone-ul minune al companiei, devenit extrem de popular pentru ecranul sau de 6.4 inch intins pe toata suprafata telefonului.

La ce sa ne asteptam de la Xiaomi Mi Mix 2?

Fara indoiala este prematur sa ne pronuntam in privinta surprizelor pe care Xiaomi ni le pregateste pentru lansarea urmasului lui Xiaomi Mi Mix. Cel mai probabil insa, terminalul va purta denumirea de Xiaomi Mi Mix 2 (vom folosi si noi aceasta denumire, cel putin pana la o eventuala infirmare oficiala din partea companiei) si ar putea fi, conform unor surse din presa chineza, primul smartphone din lume complet lipsit de butoane fizice pe caracasa sa. Actualul model lansat de Xiaomi si care a facut deja foarte multa valva la nivel mondial, are un raport ecran-caracasa de 91.3%. Specialistii chinezi se asteapta insa ca si la acest capitol, Xiaomi Mi Mix 2 sa inregistreze mici progrese, astfel ca nu este deloc exlclus sa beneficiem de un smartphone care sa aiba un ecran ce poate acoperi aproape 95% din caracasa frontala a carcasei. Acest lucru va implica fara indoiala si anumite modificari de tip hardware, despre care vom discuta si noi intr-un articol viitor. Actualul terminal lansat in noiembrie 2016, ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow, ceea ce inseamna ca mai mult ca sigur, viitorul terminal va rula pe Android 7.0 Nougat. De asemenea, va exista probabil si un update in ceea ce priveste procesorul noului terminal, Xiaomi Mi Mix mizand pe un chipset Qualcomm Snapdragon 821. Memoria RAM a smartphone-ului pe care cel mai probabil Xiaomi il va lansa la final de an va fi probabil de 6 GB in varianta standard, daca informatiile prezentate de ChinaToday se confirma. Asteptam si noi cu nerabdare lansarea acestui item. Va vom tine la curent de fiecare data cand Xiaomi va publica informatii noi referitoare la Xiaomi Mi Mix 2.

Summary
Xiaomi Mi Mix va avea un succesor, anunta liderul Xiaomi, Lei Jun
Article Name
Xiaomi Mi Mix va avea un succesor, anunta liderul Xiaomi, Lei Jun
Description
Xiaomi Mi Mix va fi urmat de Xiaomi Mi Mix 2, un terminal la fel de impresionant aflat in plin proces de dezvoltare
Author
Publisher Name
Catmobile