Reviews, Stiri

Xiaomi Mi Mix 2 pret, specificatii tehnice oficiale, pareri, imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Mi Mix 2 » IPS LCD  » 5.99″  »  Full HD +  »  Qualcomm Snapdragon 835  »  6GB RAM  »  64/128/256 GB ROM  » 3400 mAh

Xiaomi a anuntat la Beijing doua noi telefoane foarte atractive. Despre Xiaomi Mi Note 3 am discutat deja astazi pe scurt, insa acum este vremea sa analizam mult asteptatul Xiaomi Mi Mix 2. Spectaculosul device vine cu un ecran bezel-less de 5.99 inch cu afisaj 18:9. Cu exceptia ecranului impresionant, Xiaomi Mi Mix 2 impresioneaza si prin design, sunet de foarte buna calitate, memorie RAM mare si cel mai bun procesor de pe piata la aceasta ora.


Xiaomi Mi Mix 2 specificatii tehnice

Display: IPS LCD 18:9, Full HD+, 5.99 „, 403 ppiXiaomi Mi Mix 2
Procesor: Snapdragon 835, 2,45 Ghz
Placa video: Adreno 540
Memorie RAM: 6Gb/8Gb
Memorie ROM: 64/128/256GB
Acumulator: 3400 mAh, Quick Charge 3.0
OS: Android 7.1 Nougat cu MIUI 9
Camera foto 1: Sony IMX386 de 12 megapixeli (pe spate)
Camera foto 2: 5 megapixeli (pe fata)
Conectivitate: 4G, dual SIM, NFC, Bluetooth 5.0, USB Tip C
Greutate: 185 de grame
Grosime: 7.7 milimetri
MicroSD: Nu

Xiaomi Mi Mix 2 primele impresii „la cald”

Xiaomi Mi Mix a impresionat inca de la lansarea sa de anul trecut din octombrie. Xiaomi Mi Mix 2 are toate sansele sa o faca de asemenea inca de la lansare. Pentru ca device-ul arata intr-adevar asa cum producatorul ne-a promis: spectaculos!

Design-ul acestui handset presupune un afisaj in format 18:9 pe partea din fata lipsit de margini. Rama de jos a telefonului este de aceasta data mult mai mica. Spatele din material ceramic este impecabil si ireposabil construit. Sticla curbata din fata lasa o impresie premium indiscutabil. Raportul ecran-corp este excelent! Si am putea continua cu superlativele in ceea ce priveste aspectul acestui telefon, dar imaginile parca vorbesc de la sine. Fara doar si poate, Philippe Starck, designer-ul care a definitivat si versiunea de anul trecut, are un dar aparte. Contributia sa este din nou vizibila si remarcabila, iar Xiaomi Mi Mix 2 pare un telefon de lux din toate punctele de vedere.

Exista insa si minusuri reale la capitolul specificatii, minusuri despre care vom discuta ceva mai jos. Dar pana acolo, admirati acest telefon, care seamana in mintea noastra, a pasionatilor de gadget-uri, ideea de arta tehnologica.

Sa trecem in revista specificatiile acestui device si cateva aspecte care cu siguranta merita subliniate atunci cand vine vorba despre noul Xiaomi Mi Mix 2.

Display: Xiaomi a optat pentru un ecran de tip bezel-less cu afisaj 18:9, lipsit de margini pe trei dintre laturi. Panoul are o diagonala de 5.99 inch si o rezolutie 2160 x 1080 pixeli. Rata de contrast atinge 1500:1, iar densitatea pixelilor 403 pixeli per inch. Ecranul IPS LCD este capacitive touchscreen in 16 milioane de culori si are fara indoiala si un rol estetic, fiind imbracat in sticla curbata.

Sistem de operare: Xiaomi a lansat recent primul sau smartphone cu Android One, Xiaomi Mi A1. Acesta din urma era lipsit de interfata proprietara a producatorului, si anume MIUI. In schimb, Xiaomi Mi Mix 2 ruleaza din fabrica Android 7.1 Nougat, sistem de operare customizat in mod foarte reusit cu interfata MIUI, cea mai noua versiune (v.9).

Xiaomi Mi Mix 2 (2)

Procesor: Xiaomi Mi Mix 2 se bazeaza pe cel mai puternic procesor de pe piata din 2017. Este vorba despre un chipset octa-core de la Qualcomm, model MSM 8998 Snapdragon 835 bazat pe 4 nuclee Kyro tactate la frecventa de 2.45 Ghz si alte 4 nuclee Kryo tactate la frecventa de 1.9 Ghz. Chipset-ul este ajutat de placa video Adreno 540.

Memorie: La nivel de RAMi Xiaomi Mi Mix 2 vine in cu doua versiuni diferite. Vom aveam parte de Xiaomi Mi Mix 2 cu 6 GB RAM, respectiv cu 8 GB RAM, pentru varianta cea mai puternica. Combinatia de memorie difera si in functie de capacitatea de stocare, pentru ca Xiaomi Mi Mix 2 va avea versiuni de 64 GB, 128 GB dar si de 256 GB.

Dotari foto: Din pacate la nivel foto, Xiaomi Mi Mix 2 nu pare sa se ridice la nivelul celorlalte specificatii. Selfie-cam-ul acestui handset are o rezolutie de doar 5 megapixeli, si, chiar daca este echipata cu tehnologie de recunoastere faciala, nu iese cu aproape nimic in evidenta din punct de vedere valoric. Ca amplasament in schimb, da! Pentru ca selfie-cam-ul este plasat pe rama de jos in partea dreapta. Camera principala a device-ului are la bord un senzor de imagine Sony IMX 386 cu stabilizare de imagine si capacitate de inregistrare video la rezolutie Ultra HD. Rezolutia de baza are 12 megapixeli, diafragma este F2.0, iar intre „argumentele” sale descoperim functiile PDAF, HDR sau flash LED Dual-tone.

Conectivitate: Xiaomi Mi Mix 2 vine cu port USB de tip C, Bluetooth 5.0 si NFC. Terminalul este capabil de conectivitate 4G LTE si ofera functia GPS/GLONASS/Beidou. Nu lipseste senzorul de amprente!

Dimensiuni si autonomie: Xiaomi Mi Mix 2 masoara 7.7 milimetri grosime si are o greutate de 185 de grame. Inaltimea sa atinge 151,8 milimetri, iar latimea a fost stabilita la 75.5 milimetri. In ceea ce priveste autonomia, Xiaomi Mi Mix 2 vine cu un acumulator de 3400 miliamperi. Avem tehnologie fast charging de la Qualcomm, Quick Charge 3.0. Terminalul poate fi achizitionat pe culorile negru si alb.

Xiaomi Mi Mix 2 preturi de achizitie

Conform celor de la Fonearena, Xiaomi Mi Mix 2 va avea un pret diferit in functie de versiunea disponibila. Cel mai ieftin Xiaomi Mi Mix 2 este cel de 6GB RAM si 64 GB ROM, telefon care va costa 506 dolari, adica putin peste 1900 de lei.

Xiaomi Mi Mix 2 (3)

Xiaomi Mi Mix 2 cu 6GB memorie RAM si 128 GB ROM va costa 552 de dolari, echivalentul a 2100 de lei la ora redactarii articolului. Evident, Xiaomi Mi Mix 2 cu 6 GB memorie RAM si 256 GB ROM va fi cea mai scumpa dintre versiunile standard cu un pret de 613 dolari, adica peste 2300 lei.

Vom avea si o versiune speciala cu 8 Gb memorie RAM la bord si 128 Gb destinati stocarii datelor. Aceasta versiune va costa 721 de dolari, adica peste 2700 de lei. Daca acest atractiv handset iti face cu ochiul, sau daca deja ti-a facut, nu ezita sa il protejezi asa cum merita. Pentru ca Mi Mix 2 arata bine, dar pare sa fie destul de fragil, CatMobile.ro a adus pentru tine cele mai atractive si durabile huse Xiaomi Mi Mix 2, Mi Mix Evo. Poti profita de oferta si reducerile noastre din aceasta perioada accesand link-ul anterior.

Unboxing & Hands On Xiaomi Mi Mix 2

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi Mix 2
Price
$ 506