Stiri

Xiaomi Mi Mix 2 apare in testul de referinta Geekbench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Mi Mix 2 este vehiculat de ceva vreme la nivel de speculatii, si stim deja ca modelul din 2017 va urma item-ului spectaculos lansat anul trecut Xiaomi Mi Mix. Poate insa ca pana acum n-au existat informatii oficiale legate de acest device, insa aparitia sa in testul de referinta Geekbench ne edifica asupra catorva detalii si ne confirma in sfarsit lansarea mult asteptatului handset.

Xiaomi Mi Mix 2 in Geekbench

Despre posibilul aspect si concept Xiaomi Mi Mix 2 am discutat deja pe site-ul nostru, asa ca este momentul sa aruncam o privire peste caracteristicile sale. Sau, macar asupra unei parti a acestora.

Xiaomi Mi Mix 2 este asteptat cu mult interes pentru ca are de calcat pe urme „grele”. Predecesorul sau nu doar ca a fost un telefon de foarte buna calitate, dar avea si un design remarcabil. N-avem niciun dubiu ca noul Xiaomi Mi Mix 2 va urma aceiasi pasi, iar noi vom vedea un nou terminal cu margini extra-subtiri si aspect senzational.

Xiaomi Mi Mix 2

Conform Geekbench insa, aflam si care vor fi specificatiile sale, pentru ca si acest aspect conteaza foarte mult. Nu primim insa suficiente date, dar chiar si acestea, putine, sunt mai mult decat satisfacatoare pentru moment.

Xiaomi Mi Mix 2 va fi pus in functiune de un procesor Snapdragon 835, cel mai impunator din gama celor de la Qualcomm pe 2017. Procesorul va fi tactat la frecventa de 1.9 Ghz si va avea la bord patru nuclee. Mi Mix 2 va rula Android 7.1.1 Nougat din fabrica si se va baza pe 6GB memorie RAM. Conform speculatiilor, peisajul tehnologic confirmat de Geekbench ar putea fi completat cu un display AMOLED de 6.4 inch cu rezolutie 2540×1440 si cu doua optiuni de stocare a datelor: 128 GB, respectiv 256 GB. Bateria sa va avea din cate se pare o capacitate de 4500 miliamperi in timp ce camera principala va fi una duala, cu senzori de 20 si 13 megapixeli. Aproape sigur in perioada urmatoare Xiaomi Mi Mix 2 va aparea si in testele AnTuTu si GFXBench, ocazie cu care va vom tine si noi la curent cu restul specificatiilor care incetul cu incetul vor fi confirmate. Ramaneti alaturi de Catmobile.ro.

Summary
Article Name
Xiaomi Mi Mix 2 apare in testul de referinta Geekbench
Description
Xiaomi Mi Mix 2 apare in testul de referinta Geekbench si ne permite astfel sa aruncam o privire peste specificatiile sale