Stiri

Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) primele detalii in GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) va fi lansat in curand de catre compania asiatica. Terminalul are in acest moment numele de cod Xiaomi Oxygen, insa phabletul va primi dupa oficializare denumirea Xiaomi Mi Max 2. Ne vom referi si noi pana atunci la acest dispozitiv folosind ambele denumiri. Asadar, despre Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) aflam primele informatii oficiale conform aplicatiei benchmark GFXBench in cele ce urmeaza.

Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) primele detalii

Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) va fi un phablet spectaculos. Asteptat de foarte multa lume pe piata, device-ul cu ecran gigantic si procesor cu freceventa de peste 2 Ghz, va fi lansat in acest trimestru al anului. Online, au aparut deja detalii picante despre Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen), detalii pe care le puteti citi pe larg la finalul articolul in screenshot-ul de mai jos.

Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) 2

Vom avea asadar un phablet cu display de 6.4 inch in diagonala si o rezolutie Full HD 1920×1080 pixeli. Ecranul sau gigantic nu va incomoda sub nicio forma aspectul foarte placut al phabletului, ci din contra, ii asigura parca un plus de calitate la primul impact vizual. In spatele acestui display se va afla un procesor excelent pentru un phablet care cel mai probabil nu va avea un pret ametitor. Este vorba despre octa-core-ul pe 64 de biti al celor de la Qualcomm, Snapdragon 660 care va functiona la frecventa de 2.2 Ghz. Alaturi de acest procesor octa-core, Xiaomi a pregatit placa video Adreno 506, ceea ce inseamna ca folosindu-se de aceasta combinatie, viitorul utilizator al Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) va beneficia de o experienta extrem de placuta si rapida atunci cand vine vorba de multitasking, browsing sau chiar gaming. In plus, Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) asigura o memorie RAM de 4GB si o capacitate de stocare nativa de 128 GB.

Se zvoneste ca Xiaomi Mi Max 2 va avea si o versiune care la bord va incorpora 6 GB memorie RAM, o informatie care desigur, nu poate decat sa ne bucure. Viitorul utilizator de Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) nu va trebui sa-si faca nicio secunda griji reale in privinta autonomiei acestui dispozitiv. Xiaomi a pregatit o baterie de 5000 mAh, o capacitate impresionanta, mai ales ca device-ul va conta si pe tehnologia fast-charging. Dotarile foto par sa conteze tot mai mult atunci cand in discutie se afla un phablet. Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) pare chiar mai mult decat un simplu phablet prin dimensiunile sale generoase si nu ezita sa ne surprinda nici la capitolul foto. Item-ul beneficiaza de conectivitate NFC si de o camera principala de 12 megapixeli, care poate filma la rezolutie maxima, Ultra HD! Camera secundara a terminalului are doar 5 megapixeli, dar senzorul sau poate filma la rezolutie 2K. Destul de bine, nu-i asa?

http://blog.catmobile.ro/wp-content/uploads/2017/04/Xiaomi-Mi-Max-2-Xiaomi-Oxygen.jpg

Asteptarile legate de acest dispozitiv sunt mari, iar noi vom reveni cu detalii pe viitor imediat ce Xiaomi va anunta data oficiala de lansare a Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen). Pana atunci, nu uitati sa verificati constant oferta noastra de accesorii ale acestui producator: gasesti aici huse Xiaomi pentru diverse telefoane din game variate si aici folii de protectie Xiaomi pentru a-ti proteja dispozitivele. Pentru gama Mi Max, avem huse Xiaomi Mi Max special gandite si concepute pentru astfel de dispozitive.

Summary
Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) primele detalii in GFXBench
Article Name
Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) primele detalii in GFXBench
Description
Xiaomi Mi Max 2 (Xiaomi Oxygen) va fi un phablet spectaculos. Asteptat de foarte multa lume pe piata, device-ul cu ecran gigantic si procesor cu freceventa de peste 2 Ghz, va fi lansat in acest trimestru al anului.