Stiri

Xiaomi Mi 6C primele detalii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Mi 6C (2)Producatorul chinez Xiaomi a lansat recent pe piata terminalul Xiaomi Mi 5X, iar in martie ne-a oferit Xiaomi Mi 5C, telefoane despre care am discutat si noi in trecut pe blogul nostru. Ne vom opri insa pentru putin asupra modelului Mi 5C deoarece acest smartphone a fost echipat de producator cu procesorul proprietar al companiei, Surge S1. La scurt timp distanta, iata ca ies acum la iveala si primele detalii despre viitorul Xiaomi Mi 6C, telefon care va fi motorizat de un alt procesor proprietar Xiaomi, Surge S2.

Xiaomi Mi 6C flagship mid-range cu Surge S2 la bord

Speculatiile s-au intensificat in ultima perioada, iar presa din China noteaza ca Xiaomi pregateste lansarea unui flagship mid-range. Cel mai probabil acesta va fi Xiaomi Mi 6C, un terminal care va fi echipat cu Surge 2, chipset proprietar al companiei chineze.

Conform site-ului playfuldroid, Xiaomi Mi 6C ar putea fi lansat in cel de-al patrulea trimestru al anului si va avea o carcasa super eleganta din sticla, asa cum am vazut la modelul Xiaomi Mi 6. Asteptarile presei chineze indica faptul ca terminalul ar urma sa aiba camere duble atat pe fata cat si pe spate.

Xiaomi Mi 6C

Rama acestui dispozitiv va fi una metalica, asa cum detine Xiaomi Mi 5. Terminalul va incorpora un senzor de amprente in butonul Home, sub ecran, in timp ce senzorii camerelor (care se asteapta sa fie de 12 megapixeli fiecare) vor fi senzori marca Sony.

Procesorul Surge S2 va fi o premiera pe acest device, iar Xiaomi Mi 6C se va baza astfel pe un chipset tactat la frecventa de 2.2 Ghz, un quad core cuplat cu placa video Mali G71MP12. Playfuldroid scrie ca Xiaomi Mi 6C va avea o memorie RAM de 4 GB, dar va exista pe piata si o versiune cu 6GB memorie RAM in spate. Cele doua versiuni de Xiaomi Mi 6C care vor fi disponibile conform sursei citate sunt:

  • – Xiaomi Mi 6C cu 4GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor
  • – Xiaomi Mi 6C cu 6GB memorie RAM si 128 GB spatiu nativ de stocare a datelor

Nu exista insa informatii legate de posibilul pret de achizitie al terminalului, dar estimarile merg spre sume cuprinse intre 300 si 370 de dolari, ultimul pret urmand a fi valabil pentru versiunea mai bine echipata din punct de vedere al memoriei RAM si al spatiului de stocare.

Summary
Xiaomi Mi 6C primele detalii
Article Name
Xiaomi Mi 6C primele detalii
Description
Cand ar putea fi lansat noul Xiaomi Mi 6C si ce specificatii ar putea avea acest mid-range cu valente de flagship aflati din acest articol