Stiri

Xiaomi Mi 5 primeste update la MIUI 9 saptamana viitoare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Interfata proprietara a Xiaomi, MIUI 9, a fost lansata saptamana trecuta de catre producatorul chinez alaturi de terminalul Xiaomi Mi 5X. Conform programului, MIUI 9 va deveni disponibila si pentru terminalele Xiaomi Mi 6 si Xiaomi Note 4X, in timp ce Mi 5X vine cu aceasta optiune din fabrica.

Xiaomi Mi 5 primeste update la MIUI 9

Conform site-ului Gizmochina, Xiaomi a anuntat deja oficial pe contul sau de Weibo ca terminalul Xioami Mi 5 va primi update catre MIUI 9 in data de 7 august, adica lunea viitoare.

Xiaomi Mi 5 update

Modelul Xiaomi Mi 5 este unul dintre cele mai bine vandute terminale ale momentului pentru producatorul chinez, astfel ca „tratamentul” preferential de care beneficiaza nu este deloc unul intamplator. Alte 12 terminale marca Xiaomi vor primi acest update in saptamanile urmatoare, cu exceptia perioadei in care chinezii sarbatoresc zilele libere nationale. Cel mai probabil, modelele Mi MIX, Mi Note 2, Mi 5, Mi5s, Mi 5S Plus, Mi Max 2, Mi Max, Mi 4S, Mi 4C, Mi Note Pro si Redmi 4X vor receptiona acest update catre MIUI 9 pana la finalul lunii august.

Noua interfata MIUI 9 aduce cateva imbunatatiri vizibile si importante la nivel de customizare. Functia split-screen care permite utilizatorilor sa ruleze doua aplicatii separate pe acelasi ecran este una dintre noile functii importante de pe MIUI 9. Bara de andocare a fost reproiectata, iar acum va exista un filtru de anunturi inteligente denumit Smart Assistant. Launcher-ul Smart App precum si alte numeroase optimizari de sistem vor contribui la schimbarea pe care interfata MIUI 9 o propune in acest an.

Summary
 Xiaomi Mi 5 primeste update la MIUI 9 saptamana viitoare
Article Name
Xiaomi Mi 5 primeste update la MIUI 9 saptamana viitoare
Description
Noua interfata MIUI 9 va fi disponibila pe modelul Xiaomi Mi 5 incepand cu saptamana viitoare, din data de 7 august