Stiri

Xiaomi 5X vine cu 6GB memorie RAM si procesor Snapdragon 660

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi 5X (2)Xiaomi 5X aduce de la sine informatii contradictorii in ultima perioada, dar device-ul ar putea fi lansat intr-o formula tehnologica mult mai puternica decat ne asteptam. Un poster cu Xiaomi 5X ne confirma acest lucru.

Xiaomi 5X specificatii posibile

Viitorul handset al producatorului chinez va avea doua versiuni, una dintre ele urmand a fi extrem de puternica pentru gama mid-range. Prima versiune ar urma sa fie motorizata de un procesor Snapdragon 625 de la Qualcomm, iar in componenta sa ar urma sa mai fie integrate un display de 5.5 inch cu rezolutie Full HF si o memorie RAM de 4GB.

Noile informatii sugereaza insa si o a doua versiune de Xiaomi 5X, o versiune mai puternica, dar cu un pret excelent. Aceasta versiune va fi propulsata de o platforma Snapdragon 660 de la Qualcomm, va avea un spatiu nativ de stocare a datelor de 64 GB si o memorie RAM de 6GB. Pretul acestui model de telefon ne este dezvaluit chiar de posterul pe care l-am vazut mai us: 1999 yeni, adica echivalentul a aproape 300 de dolari.

Daca aceste informatii se vor confirma este destul de clar ca raportul calitate – pret al acestui puternic mid-range gandit si creat in China va fi unul excelent. Prin comparatie, Nokia 8 si-a dezvaluit recent specificatiile, iar terminalul HMD Global va miza pe acelasi tip de procesor si o configuratie similara, dar va costa (daca informatiile sunt corecte la aceasta ora), aproape dublu!

Xiaomi 5X ar putea integra de asemenea o camera duala principala cu senzor de imagine Sony IMX 386 de 12 megapixeli. Camera frontala ar putea fi la fel de impresionanta, tinand cont ca ultimele zvonuri ne dezvaluie posibilitatea ca Xiaomi 5X sa aiba un selfie-cam de 16 megapixeli! Fara indoiala, device-ul va veni cu Android 7.1.1 Nougat si cel mai probabil cu interfata proprietara, MIUI 9.

Pentru moment, cei de la Xiaomi nu au confirmat viitorul acestui handset, dar surse din presa chineza, citate de site-ul gizmochina sustin ca Xiaomi 5X va fi lansat pe finalul lunii iulie, ceea ce ar putea insemna ca device-ul va face o concurenta serioasa terminalelor Nokia 8 si Meizu Pro 7 si Pro 7 Plus care vor fi lansate in aceeasi perioada.

Summary
Xiaomi 5X vine cu 6GB memorie RAM si procesor Snapdragon 660
Article Name
Xiaomi 5X vine cu 6GB memorie RAM si procesor Snapdragon 660
Description
Viitorul handset Xiaomi 5X se anunta a fi un mid-range foarte puternic, echipat cu 6GB memorie RAM si procesor Snapdragon 660