Reviews

Vonino Xylo X review, pret si pareri personale

Home  »  Reviews

Laurentiu Ioan

acum 7 ani

In gama entry-level a smartphone-urilor oferite catre consumatorii romani a intrat de curand si Vonino, un producator american de gadget-uri, care isi propune sa ofere calitatea cea mai buna in pretul redus pe care il practica. Vom discuta in acest review despre modelul Vonino Xylo X si cat de bine se preteaza in fata concurentei autohtone, cum ar fi Allview.

In primul rand designul acestui telefon aduce aminte de Allview A5 Smiley, insa la o privire atenta putem observa diferentele. Xylo X este realizat dintr-un plastic rezistent, cu linii fluide si o textura ce permite folosirea cu usurinta. Blisterul camerei este destul de redus, astfel incat putem spune ca avem un design oarecum compact. Dimensiunea ecranului este de 4″, acesta avand rezolutia de 800×480 pixeli, iar lizibilitatea acestuia pare a fi satisfacatoare.

Vonino Xylo X specificatii tehnice

Vonino Xylo X specificatii tehnice

Pe partea de performanta Vonino Xylo X este dotat cu un procesor quad core de 1.3 GHZ si 1 GB memorie RAM, iar spatiul de stocare este de 8GB, acesta din urma putand fi extins cu inca 32GB prin intermediul unui card microSD. La capitolul conectivitate Xylo X vine cu dual-SIM si tehnologie 3G. Un plus este dat de sistemul de operare, care este Android Marshmallow, iar din opiniile utilizatorilor acesta pare a fi destul de bine optimizat. Camera principala are senzorul de 3.2 megapixeli si HDR, iar cea secundara este de 0.3 megapixeli. La aceste performante, Xylo X concureaza direct cu Allview P41 eMagicvezi recenzia) iar pretul la care acesta este comercializat se invarte undeva in jurul sumei de 250 de lei. Desigur, el este oferit gratis de anumiti operatori de telefonie in cadrul unor abonamente relativ ieftine.

Vonino Xylo X este un telefon destinat persoanelor in varsta, care folosesc majoritar functiile de baza, iar ecranul este generos pentru cei care au probleme cu vederea. Totodata ofera performante decente pentru browsing si instalarea unor aplicatii light, fiind ideal pentru copii. Pretul la care este oferit il face de asemenea extrem de accesibil. Totusi, in fata concurentei cu traditie, cum ar fi eBoda sau Allview, probabil va mai trece ceva timp pana sa capete popularitatea acestor branduri.

Vonino Xylo X specificatii tehnice

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Vonino
Product Name
Vonino Xylo X