Stiri

Vom avea reclame si pe Facebook Messenger

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

„Sa nu fiti surprinsi daca in perioada urmatoare, o sa fiti intampinati de tot felul de reclame in Facebook Messenger”. Asa suna mesajul pe care il transmit cei de la phonearena, dupa ce Facebook a anuntat ca-si extinde sectorul de publicitate

Facebook Messenger o noua „miscare” interesanta

Era probabil unul dintre putinele locuri unde astfel de reclame deranjante nu afectau utilizatorii, dar acest lucru s-ar putea schimba. Deja, un numar mic de utilizatori din intreaga lume pot vedea astfel de reclame in Facebook Messenger, dar pana la finalul lunii iulie numarul lor va creste in mod constant.

Dincolo de monetizarea aplicatiei de mesagerie, aceste anunturi ar avea se pare si un alt scop. Si mai exact, reclamele vizeaza si ajutorul pe care il pot oferi userilor interesati de anumite marci sau companii relevante pentr gusturile lor. Cand perioada de trial se va incheia, orice agent de publicitate din lume va putea sa cumpere spatiu pentru reclame pe Facebook Messenger si din ce in ce mai multi utilizatori vor putea sa vada aceste anunturi care vor arata asa:

reclame Facebook Messenger

Atingerea unui anunt conduce utilizatorul catre pagina produsului sau companiei respective. Miscarea pare sa fie una inspirata pentru cei de la Facebook, acest tip de monetizare urmand a aduce castiguri importante gigantului Social Media. Reclamele vor aparea doar in Home Screen nu si in conversatii, ceea ce este destul de important. Mai mult, utilizatorii deranjati de prezenta acestora vor putea sa le „ascunda” sau chiar sa le raporteze.

Aplicatia Facebook Messenger a luat nastere pe 9 august 2011 si a castigat instant teren in lupta cu principalii rivali de pe piata. Daca in aprilie 2015, Facebook Mesenger atinsese pragul impresionant de 600 de milioane de utilizatori, doar un an mai tarziu avea deja 1 miliard. Conform celor mai recente statistici, in aprilie 2017, Messenger de la Facebook are 1.2 miliarde de utilizatori in intreaga lume. Ultimul update al aplicatiei pentru iOS a fost facut in urma cu 37 de zile, iar ultimul update pentru Android pe 31 mai.

Summary
Vom avea reclame si pe Facebook Messenger
Article Name
Vom avea reclame si pe Facebook Messenger
Description
Aplicatia Facebook Messenger isi va intampina utilizatorii pe viitor cu reclame catre diferite branduri si companii importante