Reviews

Vodafone Smart Turbo 7 review, specificatii tehnice complete si pret

Home  »  Reviews

catmobile

acum 7 ani

Cand am desfacut pentru prima data cutia cu Vodafone Smart Turbo 7 am ramas impresionat de impactul puternic pe care il asigura capitolul estetica al acestui smartphone, daca tinem cont de pretul mic de vanzare pe care il garanteaza Vodafone.

Vodafone Smart Turbo 7 review, specificatii tehnice complete si pret

Vodafone Smart Turbo 7 nu este un smartphone ultra-performant, dar nici nu poate sa fie in contextul in care telefonul poate fi achizitionat la liber cu o suma care nu depaseste 100 de euro. Este unul dintre smartphone-urile low budget propuse de Vodafone sub brand propriu, dar un smartphone suficient de interesant pentru piata din Romania. De ce? Pentru ca arata destul de bine, pentru ca ruleaza pe Android 6.0 Marshamallow (si ca opinie personala, o face destul de bine), pentru ca ofera un procesor quad-core de 1 Ghz si conectivitate 4 G cu viteze de pana la 150 Mbps. In plus, bateria de 2000 de mAh face fata cu brio cerintelor telefonului si asteptarilor utilizatorilor.

…. vezi Folie Protectie Ecran Smart Turbo 7

Pareri despre Vodafone Smart Turbo 7

Smartphone-ul de buget al celor de la Vodafone dezamageste insa la capitolul camera foto, acolo unde daca veti opta pentru acest telefon veti avea parte de un sistem dual de camere de 5 megapixeli (camera foto principala) respectiv 2 megapixeli (camera secundara), care de fapt nu asigura nici macar nivelul de calitate al imaginii pe care il presupune dimensiunea acestor senzori. Fabricat in parteneriat cu Alcatel, telefonul are un pret foarte mic, iar pentru o parte dintre cei interesati, acest lucru s-ar putea sa conteze foarte mult. „Designul este bun, functionalitatea nu prea„. Cel putin asa se exprima unul dintre utilizatorii Vodafone Smart Turbo 7 pe un forum de specialitate. Si inclin sa-i dau dreptate, cu toate ca cei 8 GB spatiu stocare si 1 Gb de RAM multumesc un utilizator interesat de un telefon cu ecran de 5 inch care costa putin. Vestea buna este ca Android 6.0 ruleaza asa cum spuneam foarte bine pe acest terminal si ca pentru numai 11 euro pe luna la abonament puteti sa achizitionati un smartphone low-budget decent. Asa ca daca iti doresti un smartphone de buget si nu ai pretentia sa te joci cine stie ce jocuri complicate si solicitante, sa faci poze impresionante si sa navighezi constant si furibund pe internet, Vodafone Smart Turbo 7 este o alternativa acceptabila.

Vodafone Smart Turbo 7 review, specificatii tehnice complete si pret

Vodafone Smart Turbo 7 review, specificatii tehnice complete si pret

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 2 votes
Brand Name
Vodafone
Product Name
Vodafone Smart Turbo 7