Reviews

Vodafone Smart Prime 7 review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 8 ani

Vodafone Smart prime 7

Vodafone smartphone »» Android smartphone » Aparitie 2016 » Display 5.0″ IPS LCD capacitive touchscreen, 8 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Daca pe segmentul de piata al telefoanelor mobile budget lupta se da pentru oferirea de performante maxime la preturi minime, atunci cei care au cel mai mult de castigat sunt operatorii de servicii telecom care ofera telefoane sub brandul propriu. Asta pentru ca, prin intermediul unui abonament pot oferi smartphone-uri la preturi de nimic. Exista preconceptia conform careia lucrul ieftin nu este totdeauna cel mai bum. Vodafone Smart Prime 7 demonteaza aceasta conceptie oferind performante mid-range la pret entry-level.

Anuntat si lansat in luna mai a acestui an, Smart Prime 7 nu exceleaza la capitolul design. Finisajele si forma carcasei sunt banale, plasticul fiind folosit din abundenta. Capacul din spate este ornamentat cu o textura ce se vrea a fi o imitatie de fibra de carbon, dar care reuseste doar sa accentueze urmele de degete si este si foarte alunecoasa. Pozitionarea butoanelor este standard, insa la acest terminal cele de volum sunt usor de gasit deoarece sunt ceva mai mari. De asemenea, grosimea de 8 milimetri il face usor de folosit.

? Cauta husa si accesorii pentru Vodafone » catmobile.ro

Vodafone Smart prime 7 »» Android smartphone » Aparitie 2016 » Display 5.0″ IPS LCD capacitive touchscreen, 8 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Vodafone Smart prime 7

Display-ul este intr-adevar un plus. Majoritatea telefoanelor din gama de pret de 100 de euro au rezolutia ecranului in medie de 800×400, Moto E fiind ceva mai rasarit cu 960×540. Smart Prime 7 ofera 1280×720 pixeli la o densitate de 293 ppi. Tehnologia de fabricatie este IPS LCD cu touch capacitiv, 16 milioane de culori si dimensiunea de 5 inci. Culorile afisate sunt vii si clare, iar punctele forte ale acestui display sunt contrastul de 1060:1 si luminozitatea de 478.71 candeli pe m2, ceea ce il face usor de observat chiar in lumina soarelui.

Performantele sunt clar de entry-level, chipsetul Snapdragon 210 avand un procesor de 1.1 GHZ Cortex A-7, un GPU Adreno 304 si 1 GB RAM. Spatiul de stocare intern are 8 GB capacitate si poate fi extins pana la 256 GB prin intermediul unui card microSD ce are un slot dedicat. Camera nu are nimic iesit din comun, avand un senzor de 8 megapixeli, autofocus si blit LED, dar fiind capabila totusi sa filmeze 1080p. Camera secundara are senzorul de 5 megapixeli.
Bateria are capacitatea de 2540 mAh, iar daca telefonul este folosit normal face fata unei zile intregi. De mentionat faptul ca la capitolul conectivitate Smart Prime 7 este compatibil 4G LTE. Acest telefon este disponibil in doua culori: Boron White si Graphite Black.

Vodafone Smart Prime 7 este un temrinal cu performante medii, insa este in topul clasei din care face parte datorita ecranului, conectivitatii si in primul rand al pretului, brandul Vodafone facand posibila achizitionarea cu zero cost, in conditiile inceperii unui abonament de servicii. La minusuri se remarca aspectul cheap, lag-ul care uneori este chiar deranjant si faptul ca este limitat la doar un operator.

Vodafone Smart prime 7 »» Android smartphone » Aparitie 2016 » Display 5.0″ IPS LCD capacitive touchscreen, 8 MP camera, Wi-Fi, GPS.

Vodafone Smart prime 7 »» Android smartphone » Aparitie 2016 » Display 5.0″ IPS LCD capacitive touchscreen, 8 MP camera, Wi-Fi, GPS.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vodafone Smart Prime 7
Author Rating
51star1star1star1star1star