Stiri

Vodafone Romania are un nou CEO: Murielle Lorilloux il inlocuieste pe Ravinder Takkar

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Murielle Lorilloux, noul sef al Vodafone RomaniaRavinder Takkar, fostul CEO al Vodafone Romania a devenit presedinte al Vodafone Group Services pentru sectorul Regional Business Development, astfel ca Vodafone Romania s-a vazut nevoita sa numeasca un nou CEO. Aleasa se numeste Murielle Lorilloux (foto, sus) , ne anunta Business-review.eu, a doua femeie care va conduce compania din tara noastra dupa Liliana Solomon in perioada 2005-2010. Takkar isi va continua activitatea la cel mai inalt nivel el urmand a se ocupa de reprezentarea intereselor Vodafone in India (tara sa natala), dar si de dezvoltarea business-ului companiei in regiunea Africa.

Cine este Murielle Lorilloux, noul sef al Vodafone Romania

Murielle Lorilloux este noul sef al operatiunilor Vodafone de la Bucuresti, o subsidiara cu peste 10 milioane de clienti si venituri de aproape jumtate de miliard de dolari pe an. Lorilloux este cetatean francez, absolventa a Universitatii de Comert din Paris si posesoare a unei diplome MBA obtinuta la Universitatea din Texas. Totodata, Murielle Lorilloux a obtinut un master in economia si administrarea afacerilor la Universitatea Paris Nanterre, iar in trecut a detinut functii de conducere la Orascom Telecom Algeria, Wana Corporate sau Capgemini.

Lorilloux s-a alaturat ulterior echipei Vodacom (al carui actionar majoritar este grupul britanic Vodafone) din Republica Democratica Congo, unde din 2014 a fost numit CEO. In acest rol, a reusit sa produca o crestere impresionanta a cotei de piata, conducand detasat clasamentul operatorilor din aceasta regiune. De asemenea, ea a reusit sa transforme aproape complet brand-ul Vodacom, companie devenita lider de piata in cercetarea privind experienta clientilor.

Cel mai important pas din cariera sa s-a produs insa cu 10 ani in urma, cand dintr-o pozitie de top in cadrul gigantului de consultanta IT Capgemini s-a facut remarcata foarte usor.

Murielle Lorilloux va deveni oficial CEO al Vodafone Romania abia de la 1 septembrie 2017, data pana la care Ravinder Takkar isi va mentine pozitia executiva. Lorilloux ii va raporta direct lui Ahmed Essam, CEO Europe Cluster.

sursa: business-review.eu 

Summary
Vodafone Romania are un nou CEO: Murielle Lorilloux il inlocuieste pe Ravinder Takkar
Article Name
Vodafone Romania are un nou CEO: Murielle Lorilloux il inlocuieste pe Ravinder Takkar
Description
Murielle Lorilloux a fost desemnata sa-l inlocuiasca pe indianul Ravinder Takkar in functia de CEO al Vodafone Romania
Author