Reviews, Stiri

VKWORLD S8 o clona reusita de Galaxy S8 cu pret accesibil: specificatii si detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Foarte multe companii din China lanseaza pe piata telefoane „clona” pentru varful de gama al celor de la Samsung, Galaxy S8. Printre aceste companii, mai nou, se numara si producatorul chinez VKWORLD, care ne propune in perioada urmatoare noul VKWORLD S8.

Pe blogul nostru ati putut citi deja detalii despre cateva clone, mai mult sau mai putin reusite, ale telefonului de top Samsung Galaxy S8. De la Blackview S8 si Meiigoo S8, pana la atractivul Bluboo S8 sau impresionantele Leagoo S8 si Elephone S8. Toate au plusuri si minusuri si toate ofera experiente destul de reusite raportate la cat trebuie sa platesti pentru a avea in colectie o „clona” de S8. Asta in cazul in care nu-ti permiti originalul, care evident, si fara nicio urma de indoiala, nu se compara la nici un capitol cu aceste tentative ale producatorilor din China.

Despre noul VKWORLD S8 vom discuta in continuare si trebuie sa va marturisesc sincer, faptul ca am fost cam surprins de acest device. In sensul in care nu ma asteptam ca o companie realmente mica si care ne-a obisnuit cu telefoane foarte accesibile ca pret sa ofere (cel mai probabil pentru o suma ridicola) un terminal care sa arate atat de bine si sa aiba specificatii atractive.

VKWORLD S8 specificatii tehnice, detalii oficiale, pareri si disponibilitate

Cei de la VKWORLD s-au remarcat in acest an prin surprinzatoarea „clona” a lui Nokia 3310 (2017). Pe blogul nostru gasiti un review VKWORLD Z3310, adica un review al unei copii la indigo a modelului finalndezilor, care oricum este un telefon super accesibil.

Totusi, VKWORLD a ridicat putin standardele in ultima vreme si ne-a propus la inceputul lunii august o alta „clona”: VKWORLD Mix Plus, care este evident o clona dupa Xiaomi Mi Mix. Destul de reusita tinand cont de aspect, nu neaparat de specificatiile tehnice. Cu riscul de a deveni o companie recunoscuta pentru telefoanele pe care le cloneaza, VKWORLD scoate acum pe piata si o copie dupa Galaxy S8, continuand trendul unor companii precum Leagoo, Elephone, Bluboo, sau Blackview.

Ce este VKWORLD S8, cum arata, ce ofera si cat va costa? Aflam in cele ce urmeaza.

VKWORLD S8 este primul telefon din istoria companiei cu ecran 18:9. Telefonul impresioneaza prin aspectul sau similar cu cel al modelului de top de la Samsung si surprinde prin marginile extrem de subtiri pe care le propune. Spre exemplu, marginea de jos are doar 3 milimetri grosime si contine un senzor de lumina si unul de proximitate, dar si camera frontala.

Acest VKWORLD S8 este prezentat de catre compania producatoare drept „The World’s Biggest Battery Full Screen Phone”, adica telefonul Full Screen cu cea mai mare baterie din lume. Si, trebuie sa le dam oarecum crezare celor de la VKWORLD, pentru ca modelul lor S8, vine cu o baterie de 5500 miliamperi plus tehnologie fast charging. Impresionant!

VKWORLD S8

Mentionam ca raportul ecran corp al acestui device atinge un procent de 91% in conditiile in care ecranul sau are o diagonala de 5.99 inch. Dincolo de aspectul 18:9 al ecranului, acesta suporta o rezolutie Full HD+, in speta 2160 x 1080 pixeli.

VKWORLD S8 va avea un procesor octa core la bord care va fi cuplat cu 4 GB memorie RAM si cu 64 GB pentru stocarea de date. Nu stim exact pentru moment, ce fel de procesor ascunde acest device, dar cu siguranta vom afla in perioada urmatoare.

Remarcam prezenta unui port USB de tip C, dar si al senzorului de amprente pozitionat pe partea din spate a device-ului. Alt detaliu, cat se poate de spectaculos este camera foto duala cu care vine acest device, camera care este echipata cu senzori de 16 si 5 megapixeli. Gizmochina confirma faptul ca aceasta camera va fi echipata cu un senzor Sony IMX 298, adica acelasi tip de senzor incorporat de flagship-uri valoroase precum Xiaomi Mi5, OnePlus 3T sau Huawei Mate 8. Camera suporta PDAF si aduce claritate si o saturatie excelenta datorita pixelului DTI. Camera frontala a terminalului are o rezolutie de 13 megapixeli, ceea ce de asemenea este destul de impresionant.

Mai multe detalii despre acest telefon puteti gasi inclusiv pe site-ul oficial al companiei. De remarcat faptul ca VKWORLD S8 nu va avea un pret mai mare de 200$, ceea ce mi se pare foarte atractiv, mai ales daca nu va permiteti originalul. Vom reveni si cu alte detalii despre acest device interesant in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 3 votes
Brand Name
VKWORLD
Product Name
VKWORLD S8