Stiri

Vkworld a cumparat Cagabi si va lansa in curand cel mai ieftin telefon bezel less

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vkworld a profitat de contextul nefavorabil in care compania Cagabi se invartea de cateva luni si a reusit sa achizitioneze brandul. Problemele cu inregistrarea brand-ului si obtinerea autorizatiilor i-a impiedicat pe cei de la Cagabi sa obtina rezultatele dorite, iar cei de la Vkworld au simtit ca este momentul sa actioneze.

Au pus mana pe compania care produsese unul dintre cele mai ieftine smartphones de pe piata, Cagabi One, a carui versiune mai mare (Cagabi One Plus) o vor rebrendui in Vkworld F2. Cu toate acestea, brand-ul Cagabi va continua sa existe, dar se va focusa pe actiunile off-line nu pe cele online. Compania n-a putut intra spre exemplu pe site-ul AliExpress unde nu a primit autorizatia de a-si vine produsele.

In acest context, noul actionar al Cagabi a redenumit terminalul Cagabi One Plus in Vkworld F2, iar produsul va fi astfel vandut si pe cel mai important site de achizitii din Asia. Cagabi va continua sa vanda produse sub brand propriu in magazinele off line din China, detaliu care le face insa inaccesibile pentru piata europeana.

Vkworld F2 cele mai importante specificatii:

» 2 GB memorie RAM + 16 GB spatiu de stocare a datelor
» 5″ IPS display, 1280*720 rezolutie
» “G+F” tehnologie de protectie a ecranului
» 5MP camera principala
» Dual camera flash+front camera flash
» baterie 2200mAh
» AAC speaker
» 7 versiuni diferite de culoare
» pret: 60$

Vkworld F2 a fost inclus in TOP 5 telefoane chinezesti sub 500 de lei in 2017 de catre site-ul nostru.

Vkworld – ascensiunea continua!? Va fi lansat cel mai ieftin telefon bezel-less

„World’s cheapest bezel-less smartphone”. Asa a fost denumit noul Vkworld Mix +, care ar urma sa fie lansat in urmatoarele saptamani. Mix + va fi disponibil in doua versiuni de culoare (Gun Metal Grey si Sapphire Blue) si va avea un spate din sticla si un display atragator de 5.5 inch in diagonala.

Vkworld Mix +

Fascinant la noul model Mix + este faptul ca telefonul va fi unul bezel – less si va beneficia de un raport ecran – corp de 88%. Nu va lipsi tehnologia HDR si nici protectia de tip Corning Gorilla Glass 4. O replica destul de fidela pentru Xiaomi Mi Mix, dar cu siguranta, fara acelasi impact la public. Vkworld Mix + va fi lansat cel mai probabil in luna iulie, iar speculatii si informatii despre acest terminal care va avea un pret extrem de mic, vor iesi in continuare la iveala. Vom reveni si noi cu mai multe detalii in perioada imediat urmatoare.

Summary
Vkworld a cumparat Cagabi si va lansa in curand cel mai ieftin telefon bezel less
Article Name
Vkworld a cumparat Cagabi si va lansa in curand cel mai ieftin telefon bezel less
Description
Compania Vkworld a achizitionat brandul chinezesc Cagabi si va lansa in curand cel mai ieftin telefon fara margini