Reviews, Stiri

Vivo Y69 pret, specificatii tehnice, imagini, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Unul dintre cei mai importanti producatori din ultimii 2-3 ani de pe piata chineza, Vivo, a lansat in sfarsit oficial terminalul Vivo Y69. Smartphone-ul care pare sa se adreseze tuturor pasionatilor de selfie-uri a patruns deja pe piata din India, are un aspect extrem de elegant, o constructie buna si specificatii mid-range, atractive. Pretul de achizitie al telefonului este unul atractiv: 235 de dolari, echivalentul a 905 LEI la ora redactarii acestui articol. Vivo Y69 nu este un telefon de tip Vivo X9s sau Vivo X9s Plus, dar surprinde placut la multe capitole. Va invitam sa le descoperim impreuna.

Vivo Y69 specificatii tehnice, impresii dupa lansare si imagini

La prima vedere, noul Vivo Y69 este un telefon foarte atragator. Finisajele sunt in mod evident de cea mai buna calitate, corpul este unul metalic, iar designul unul suficient de slim. Handset-ul are sub 8 milimetri grosime (7.7 mm mai exact) si o rama metalica menita sa asigure un plus de rafinament si eleganta.

Vivo Y69 (2)

Vivo este deja renumita in Asia pentru mid-range-urile destul de atractive ca raport calitate-pret pe care le scoate, iar Vivo Y69 nu iese din acest tipar. Device-ul este motorizat de un procesor de la MediaTek, model MT6750, tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Acest chipset este cuplat cu 3GB memorie RAM si 32 GB memorie nativa. Evident, capacitatea de stocare poate fi extinsa pana la 256 GB prin intermediul portului pentru carduri microSD.

Vivo Y69 are un ecran IPS LCD de 5.5 inch in diagonala, cu rezolutie HD. Ne-ar fi placut sa descoperim o rezolutie superioara pe acest model, dar din pacate Vivo a tinut in mod firesc, la pretul final. Ecranul imbraca totusi o sticla curbata 2.5D si este protejat prin Corning Gorilla Glass 3.

Handset-ul ruleaza Funtouch OS 3.2 (cea mai recenta versiune), o interfata proprietara gandita pe Android 7.0 Nougat. Avem la dispozitie o baterie nedetasabila de 3000 miliamperi cu tehnologie fast charging, dar si un senzor de amprente rapid, pozitionat pe partea din fata a dispozitivului. Vivo Y69 este capabil de 4G VoLTE, se conecteaza la internet prin Wi-Fi 802.11 b/g/n si beneficiaza de GPS si Bluetooth 4.0.

Device-ul se face insa cu siguranta remarcat prin compartimentul sau foto. La acest capitol, Vivo a mizat pe specificatii puternice, atat pentru modulul foto frontal, cat si pentru cel principal.

Vivo Y69 (3)

Ambele camere foto poarta brand-ul Samsung pe ele si beneficiaza de flash LED. Camera principala are 13 megapixeli si apertura F2.2, insa marele castig pentru viitorul utilizator este indubitabil, camera frontala a handset-ului. Aceasta are un senzor de imagine de 16 megapixeli si vine cu apertura F2.0.

Vivo Y69 are 162,8 grame si 154.6 milimetri inaltime. Terminalul va putea fi achizitionat pe culori precum auriu si negru. Pretul de achizitie mi se pare unul excelent si vom reveni in curand cu detalii ceva mai amanuntite legate de disponibilitatea noului mid-range de la Vivo.

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo Y69