Reviews, Stiri

Vivo Y55S, versiunea imbunatatita a lui Vivo Y55

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

vivo-y55sChinezii de la Vivo au lansat Vivo Y55S pentru piata din India, adica un smartphone interesant care continua traditia Vivo Y55, imbunatatind performantele smartphone-ului de anul trecut. Dupa ce recent v-am prezentat un alt terminal recent lansat de compania chineza, Vivo Y25, astazi aruncam o privire peste aceasta noua propunere de buget a Vivo. Cu un design similar, dar la fel de frumos (chiar daca se incearca clonarea unui iPhone) si cu destule componente hardware interesante, Vivo Y55S este un smartphone dual-sim compatibil cu tehnologia 4G VoLTE, care pare pregatit sa reuseasca pe piata din Asia. Va reusi el sa aiba un cuvant de spus si in Europa? Greu de anticipat, dar statisticile vanzarilor arata ca Vivo Y55, desi a ajuns prin diverse parteneriate in zona europeana n-a avut un impact deosebit.

Vivo Y55S prezentare si specificatii

Versiunea imbunatatita a terminalului Vivo Y55 este utilata cu un ecran IPS HD cu diagonala de 5.2 inch. Acesta beneficiaza asadar de o rezolutie 1280×720 pixeli si are o densitate de 282 pixeli per inch. Display-ul Vivo Y55S este protejat printr-un strat de sticla curbata model 2.5 D menit sa-i asigure securitatea. La capitolul design, Vivo n-a umblat aproape deloc, carcasa metalica de o foarte buna calitate, marginile rotunde si finisajele interesante racordate la cerintele pietei asigurandu-i terminalului Vivo Y55S un aspect placut. Doar 7.5 milimetri grosime are acest dispozitiv, inca o garantie a calitatii sale estetice.

Vivo Y55S

Smartphone-ul este, asa cum aminteam si mai sus, unul de tip dual SIM, care ruleaza ca sistem de operare Android 6.0 Marshmallow personalizat cu interfata grafica Funtouch OS 3.0. Performantele sale sunt asigurate de un procesor nu foarte puternic, dar suficient de ok. Qualcomm Snapdragon 430 este tactat la 1.5 Ghz si este un octa-core pe 64 de biti cu performante bune. Alaturi de el, functioneaza in tandem, placa video Adreno 505, una dintre placile video bune pentru categoria mid-range si totodata unul dintre punctele forte pentru mine atunci cand vine vorba de Vivo Y55S.

Din punct de vedere al calitatii pozelor si filmuletelor pe care item-ul le poate realiza, acesta se bazeaza pe un sistem de camere decent. Camera dedicata selfie-urilor are un senzor de imagine de 5 megapixeli si este echipata cu functia Screen Flash, avand o deschidere f/2.2. Camera principala a terminalului in schimb, are un senzor de imagine foarte bun si dotari pe masura. Flash LED-ul nu lipseste si nici functii precum zoom digital, HDR sau face detection. 13 megapixeli masoara senzorul de imagine al Vivo Y55S camera principala, ceea ce permite telefonului sa poata captura si inregistra video la rezolutie full HD.

→Citeste si alte stiri despre Vivo pe blogul Catmobile

Lista senzorilor cuprinde accelerometru, giroscop, compass si senzorul de lumina, iar ca punte fixe regasim ca si in versiunea standard portul micro USB 2.0, GPS cu A-GPS si Bluetooth. Important de precizat este faptul ca Vivo Y55S vine cu o memorie RAM de 3 GB si cu 16 GB spatiu de stocare interna. Foarte ok la acest capitol item-ul celor de la Vivo si cred ca merita salutata ca atare aceasta configuratie. Pe de alta parte, bateria sa a nascut ceva probleme in cazul versiunii standard Vivo Y55, iar Vivo a decis sa implementeze acum un acumualtor Lithium-Ion de 2730 mAh, un acumulator care garanteaza rezistenta standby pana la 250 de ore si o autonomie in timpul convorbirilor telefonice de pana la 10-11 ore.

Vivo Y55S pret si disponibilitate

Device-ul Vivo Y55S va fi disponibil momentan pentru piata din India si foarte posibil pana la finalul lunii martie si in China. Romanii interesati de smartphone-ul Vivo Y55S il pot achizitiona cel mai probabil de pe site-uri precum Aliexpress. Pretul sau va depasi probabil 800 de ron, fara eventualele taxe de transport. Terminalul are ca pret de achizitie in India o suma de 190-195 de dolari.

Vivo Y55S (3)

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo Y55S
Price
$ 195