Stiri

Chinezii de la Vivo lanseaza Vivo X9s Plus, phablet cu doua camere selfie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vivo X9s Plus, phablet cu doua camere selfie →Vivo, producatorul chinez despre care am mai discutat pe blogul nostru, propune o noua versiune de Vivo X9 Plus care va fi lansata foarte curand pe piata din Asia. Terminalul pastreaza design-ul predecesorului sau, dar este o versiune ceva mai slaba in comparatie cu versiunea standard. Pentru aceasta noua versiune, Vivo a primit deja certificare din partea agentiei TENAA. Mai multe despre acest model in cele ce urmeaza.

Vivo X9s Plus specificatii decente si aspect placut

Noua versiune a Vivo X9 Plus continua seria lansarilor producatorului chinez din acest an. Reamintim ca pe site-ul nostru ati putut citi detalii despre cele mai noi lansari ale Vivo. Cele mai recente articole despre gama Vivo au fost cele de prezentare a terminalelor Vivo Y66 (review), respectiv Vivo V5s (review), astfel ca astazi ne mutam atentia spre terminalul Vivo X9s Plus, o versiune lite a device-ului lansat in decembrie anul trecut.

Vivo X9 Plus mi s-a parut un phablet foarte atractiv care asigura o configuratie hardware potenta si un aspect foarte placut. Modelul din decembrie se baza pe un procesor octa-core Snapdragon 653 cu frecventa de 1.95 Ghz, un display cu diagonala de 5.88 inch cu afisaj Super AMOLED si rezolutie 1920×1080 pixeli plus sticla protectoare Corning Gorilla Glass 5. Prezenta celor 6 GB memorie RAM langa cei 64 GB spatiu intern de stocare a datelor, plus o camera foto principala de 16 megapixeli si sistem dual de camere selfie, cu senzor de imagine de 20, respectiv 8 megapixeli. Configuratia versiunii anterioare era completata de o impresionanta baterie de 4000 mAh plus utilitatea sistemului de operare Android 6.0 Marshmallow.

Vivo X9s Plus

Versiunea care urmeaza sa fie lansata de Vivo in aceasta perioada, nu asigura acelasi peisaj tehnologic entuziasmant, dar corespunde unor criterii de performanta certe. Vivo X9s Plus se bazeaza pe un ecran de tip OLED (o prima diferenta remarcabila) cu diagonala de 5.85 inch, capabil de rezolutie Full HD. Asadar Vivo a decis sa pastreze rezolutia Full HD (1290×1080 pixeli), dar a micsorat dimensiunile ecranului cu putin si a inlocuit Super AMOLED-ul cu OLED.

O a doua diferenta esentiala o remarcam in ceea ce priveste capacitatea acumulatorului, tinand cont ca noua versiune Vivo X9s Plus va functiona alaturi de o baterie cu capacitate de 3920 mAh. In definitiv si la urma urmei, mi se pare o capacitate suficienta pentru ceea ce trebuie sa ofere Vivo X9s Plus, dar este inevitabila comparatia cu versiunea din decembrie propusa de Vivo. Este de vazut insa ce fel de procesor va incorpora noua versiune a telefonului, o mare parte din presa din Asia sustinand ca Vivo va opta pentru un Snapdragon 660, cu aceeasi frecventa de 1.95 Ghz. Acest octa-core teoretic, ar fi superior celui folosit in versiunea anterioara, de aceea dubiile raman destul de mari.

 Vivo X9s Plus va fi un device mai ieftin decat modelul original lansat in decembrie, dar va oferi acelasi nivel de performanta. Cred ca piata din Asia va fi placut impresionata de acest gadget – China Tech

Cert este in schimb ca Vivo X9s Plus are un avantaj evident fata de versiunea lansata pe finalul anului trecut, iar acest avantaj este creat de prezenta noului sistem de operare Android. Vivo X9s Plus se bazeaza pe Nougat, in timp ce terminalul de anul trecut folosea Marshmallow. Pentru pasionatii de selfie insa vestile raman foarte bune: Vivo X9s Plus va avea doua camere secundare(frontale) cu o calitate excelenta: senzor de imagine de 20 megapixeli plus altul de 5 megapixeli. Camera principala ramana si ea una atragatoare, pastrand senzorul de imagine de 16 megapixeli. Am explicat inca din start ca design-ul noului terminal ramane in mare, acelasi, ceea ce din punctul meu de vedere este un lucru excelent. Vivo X9s Plus arata foarte bine, carcasa sa avand un design metalic, spectaculos. Cei de la Theandroidsoul.com sustin ca diferentele intre cele doua versiuni propuse de Vivo vor fi insesizabile la nivel de aspect, dar cert este ca noul model pare ceva mai slab decat cel din decembrie. Ramane de vazut insa ce fel de procesor va incorpora noua versiune. Cu siguranta vom reveni si noi cu mai multe detalii legate de acest device in zilele urmatoare.

Vivo X9s Plus

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo X9s Plus