Stiri

Vivo X20 cu display FullView va fi lansat pe 21 septembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vivo X20 (1)Compania Vivo va lansa in perioada urmatoare mult asteptatul terminal Vivo X20 cu display FullView. Producatorul a inceput deja sa trimita invitatii pentru acest eveniment, iar posterul promotional arata un handset de toata frumusetea.

Vivo X20 specificatii conform site-ului TENAA

Vivo X20 va fi lansat alaturi de fratele sau mai mare, Vivo X20 Plus. Ambele telefoane vor avea ecrane bezel-less urmand a se integra in trendul anului 2017, la fel ca si Vivo V7 Plus, telefon lansat in urma cu cateva zile. Imaginile care au aparut in presa, inainte de lansarea oficiala a celor doua terminale ne arata item-uri extrem de atragatoare, cu un puternic impact la publicul pasionat de design-ul telefoanelor.

Vivo urmeaza astfel pasii celor de la LG si Samsung, companiile sud-coreene care au dat startul acestor tipuri de design bazate pe ecrane full screen.

Modelul X20 de la Vivo va avea display de tip Full View si o diagonala de 5.2 inch, in timp ce fratele sau mai mare se va baza pe un display similar dar cu o diagonala de 5.5 inch. Diferenta vizibila este la nivel de rezolutie, pentru ca modelul Vivo X20 va avea un ecran cu rezolutie „doar” HD, in timp ce Vivo X20 Plus se va baza pe un ecran full-screen cu rezolutie full HD.

Vivo X20

Sub capota, ambele terminale vor ascunde un procesor puternic din gama mid-range. Este vorba despre Qualcomm Snapdragon 625, care, cel mai probabil va fi cuplat cu 6 GB memorie RAM. In materie de dotari foto, Vivo este pregatita sa impresioneze prin noile sale telefoane. De ce? Pentru ca selfie-cam-urile celor doua terminale vor avea rezolutii spectaculoase.

Camera frontala de pe X20 si X20 Plus va avea 24 de megapixeli, confirmand faptul ca producatorul mizeaza mult pe experienta selfie a utilizatorilor sai.

Vivo X20 va rula din fabrica Android 7.0 Nougat si la fel ca si partenerul sau de gama va fi sustinut de o baterie destul de generoasa, cu capacitate de 3500 miliamperi.

Summary
Vivo X20 cu display FullView va fi lansat pe 21 septembrie
Article Name
Vivo X20 cu display FullView va fi lansat pe 21 septembrie
Description
Vivo X20, device cu display FullView va fi lansat pe 21 septembrie de catre producatorul chinez alaturi de fratele sau mai mare X20 Plus