Stiri

Vivo X11 din ce in ce mai aproape de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vivo X11 pare cel mai interesant terminal pe care compania Vivo l-a scos in ultimii ani. Recent ati putut citi pe blogul catmobile.ro ca micuta compania chineza pregateste primul telefon cu senzor de amprente integrat in display. Astazi, conform zvonurilor din China, aflam ca acest terminal ar putea fi viitorul Vivo X11, un flagship killer pregatit sa uimeasca piata.

Vivo X11: spectaculos si eficient

Pentru a-i captiva si mai mult pe fani, un leaker de origine asiatica a anuntat duminica faptul ca noul Vivo X11 este din ce in ce mai aproape de lansare. Smartphone-ul cu ecran bezel-less va fi continuatorul traditiei Vivo X9 si Vivo X9 Plus, continuand totodata trendul lansat de companie cu terminalul Vivo X7. Interesant este ca producatorul sare peste numele de X10, asa cum s-a intamplat si cu X8, cand Vivo a facut direct saltul de la X7 la X9.

Zvonuri privind specificatiile Vivo X11

Vivo X11 din ce in ce mai aproape de lansarea oficiala (2)

Vivo X11 prototip via Gizmochina

Comparativ cu Vivo X9, noul Vivo X11 va arata mai bine. Cel putin asta sustin chinezii care prezinta acest viitor flagship ca fiind un terminal ultra-subtire, cu display de tip bezel-less acoperit cu sticla curbata 2.5D si protejat de Corning Gorilla Glass.

Se asteapta ca Vivo sa implementeze un nou tip de rezolutie in acest ecran, una care ar putea atinge valoarea „2K”. In privinta specificatiilor, modelul se va baza conform ultimelor leak-uri din presa asiatica pe noul model de procesor Snapdragon 660 de la Qualcomm, un upgrade evident fata de Snapdragon 653.

Saltul calitativ va fi sesizabil si atunci cand discutam despre memoria RAM (cel mai probabil 8GB memorie de tip RAM), in timp ce spatiul de stocare a datelor va creste si el de la 64 GB. Aproape sigur insa Vivo X11 nu va beneficia de slot microSD astfel ca memoria nativa nu va putea fi extinsa.

Ne bazam pe istoria predecesorilor sai cand facem aceasta afirmatie, dar nu este exclus totusi ca Vivo sa doreasca ceva cu adevarat revolutionar si la acest capitol.

Tot din presa asiatica aflam ca acest model ar putea fi terminalul cu senzor de amprente integrat in display despre care se tot discuta in aceasta perioada. Ramane de vazut daca va fi asa sau nu, dar cert este ca Vivo X11 pare sa fie o promisiune interesanta a celor de la Vivo pentru a doua jumatate a anului curent.

Pe 28 iunie 2017, compania Vivo a anuntat un eveniment interesant si important in Shanghai, iar anumite surse din presa de la Beijing noteaza ca aceasta ar putea fi data oficiala de prezentare a noului Vivo X11. Va tinem la curent cu toate aceste informatii in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de catmobile.ro!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo X11