Reviews, Stiri

Lansare Vivo V5 Plus: pret, specificatii complete si review

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vivo V5 Plus reprezinta inca una dintre incercarile companiei Vivo de a impresiona piata de smartphone. 2017 se deschide promitator pentru aceasta companie, intrata in atentia presei din intreaga lume dupa un an 2016 cu vanzari peste asteptari (Vivo detine si cel mai subtire smartphone existent pe piata la aceasta ora). In India, a fost lansat in urma cu cateva ore terminalul Vivo V5 Plus, un smartphone modern mid-range cu un pret echilibrat si cu specificatii medii.

Speficicatii complete Vivo V5 Plus

  • Greutate: 158. 6 grame
  • Grosime: 7.3 milimetri
  • Chipset: Qualcomm Snapdragon 625
  • Procesor: Octa-Core 2.0 Ghz
  • Memorie RAM: 4GB
  • Spatiu de stocare: 64 GB
  • Camera foto principala: 20 megapixeli
  • Camera foto selfie: 8 megapixeli cu deschide f/2.0
  • Acumulator: 3160 mAh
  • GPU: Adreno 506
  • Sistem de operare: Android 6.0 Marshmallow cu FunTouch 2.0

Dincolo insa de aceste detalii, primul lucru care atrage atentia in privinta noului item propus de Vivo este aspectul extreior. Un smartphone bine construit, cu un usor aspect luxury, extrem de usor de manevrat si impetuos prin simpla sa prezenta. Vivo V5 Plus isi dubleaza calitatile prin performantele cel putin interesante pe care le anunta in ceea ce priveste specificatiile sale. Chipset-ul Qualcomm Snapdragon 625 este una dintre specificatiile care atrag atentia. Probabil cel mai bun chipset din clasa mid-range, acesta este sustinut de un procesor octa-core tactat la 2.0 Ghz si de acceleratorul grafic Adreno 506. Stabilitatea si performanta dispozitivului sunt asigurate de cei 4 GB memorie RAM, dar si de cei 64 GB spatiu de stocare, un peisaj hardware care promite la acest inceput de an.

Camera foto principala a terminalului atinge 20 de megapixeli, in timp ce camera secundara are un senzor de imagine de 8 megapixeli cu deschidere f/2.0. Sistemul de camere al Vivo V5 Plus poate filma la rezolutie maxima Full HD 1080, nici vorba de o rezolutie mai mare asa cum se specula in ultimele luni in presa de specialitate din Asia. Cel putin pe hartie, un selfie facut cu Vivo V5 Plus ar trebui sa fie extrem de multumitor, mai ales ca pentru cadrele mai intunecate, smartphone-ul mizeaza pe un led flash frontal.

In India, Vivo V5 Plus nu va fi un telefon ieftin, dar nu va sari totusi din pretul echilibrat al smartphone-urilor mid-range. Mai exact, noul terminal propus pietei de Vivo va costa 410 dolari si va putea fi achizitionat inca din prima zi a lunii urmatoare. Vivo V5 Plus ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow, o veste care inlatura speculatiile privitoare la posibilul rulaj pe cel mai nou sistem de operare de pe piata al Android, 7.0 Nougat. Acumulatorul sau are o capacitate de 3160 mAh, in timp ce grosimea telefonului este de numai 7.3 milimetri, un nou detaliu important al aspectului exterior foarte placut. Mai mult decat atat, Vivo V5 Plus cantareste doar 158.6 grame. In plus, trebuie sa adaugam pentru cei interesati de acest produs, ca Vivo V5 Plus suporta conexiune 4G LTE, beneficiaza de Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, de functiile Radio FM si BDS, precum si de prezenta unui jack de 3.5 mm. Interfata care ajuta sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow este Funtouch OS 2.0, iar ecranul sau este protejat de Corning Gorilla Glass 5.

Vivo V5 Plus

Vivo V5 Plus

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo V5 Plus
Price
$ 410