Stiri

Vivo isi anunta planurile de exapansiune: ajunge in Africa si Europa!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

VivoVivo a devenit in ultimii ani unul dintre cei mai importanti producatori din lume. Compania a anuntat recent ca intentioneaza sa-si extinda ramurile in alte sase tari din afara Chinei.

Compania Vivo cauta sa se extinda. Se intampla la scurt timp dupa ce producatorul chinez a intrat intr-o companie selecta pe piata de telefonie mobila, intrucat Vivo se afla in acest moment intre cei mai importanti 10 producatori din lume.

Vivo ar putea ajunge in scurt timp si in Europa: momentan, ataca Africa si Rusia!

Producatorul chinez si-a anuntat prezenta in sase noi teritorii in lunile care urmeaza. Demersul va fi finalizat undeva spre primul trimestru al anului viitor, iar primii pasi spre extindere vor fi facuti in Taiwan, Singapore si Hong Kong. Planurile producatorului sunt insa mult mai mari, iar doua dintre cele mai importante piete pe care Vivo le va ataca sunt Rusia si Africa.

Pentru a-si intari pozitia pe piata africana, concernul condus de Shěn Wěi va deschide sedii in Maroc si Kenya. Ulterior, atentia producatorului se va indrepta spre piata din Rusia, acolo unde compania a primit rapoarte pozitive in ultimul an de zile. Fara indoiala, expansiunea celor de la Vivo va continua in urmatoarele luni dupa acest prim pas si inspre Europa. Exista deja speculatii care sustin ca Vivo va avea chiar de la anul un sediu important in Marea Britanie, insa pentru moment, totul trebuie tratat cu rezervele de rigoare.

Compania cu sediul central in Dongguan s-a facut deja remarcat in tari si piete importante din Asia precum India, Thailanda, Filipine, Myanmar, Malaiezia, Indonezia, Pakistan, Cambodia si Banghaldesh. „Ne dorim sa aducem increderea si libera expresie catre populatia tanara din toate zonele lumii, iar pentru noi, acesti pasi ce vizeaza expansiunea sunt foarte importanti” a anuntat un oficial al companiei Vivo pentru presa din China.

Vivo va continua sa produca smartphone-uri cu un raport calitate pret de invidiat, un capitol la care producatorul pare sa fie intr-un Top 3 neoficial pe care cei de la New York Times nu l-au dat inca publicitatii, anunta China Tech.

Ca parte a strategiei sale de expansiune agresiva, compania a semnat un parteneriat foarte important pe o durata de sase ani cu Federatia Internationala de Fotbal (FIFA). Vivo si-a facut astfel simtita prezenta la Cupa Confederatiilor din acest an (competitie castigata de Germania), si va vi prezenta la Cupa Mondiala din 2018 din Rusia si la Cupa Mondiala din 2022 din Qatar. Activitatea pe sectorul marketing este una impresionanta pentru curajosul producator chinez al carei cota de piata a atins acum 6.6%, cea mai mare de pana acum. Recent, producatorul chinez a lansat pe piata Vivo V7 Plus, flagshipul cu camera foto de 24 de megapixeli si ecran FullView.

sursa GizmoChina

Summary
Vivo isi anunta planurile de exapansiune: ajunge in Africa si Europa!
Article Name
Vivo isi anunta planurile de exapansiune: ajunge in Africa si Europa!
Description
Compania chineza Vivo anunta planurile de extindere in zone precum Africa si Rusia si ar urma sa ajunga in scurt timp si in Europa
Author
Publisher Name
Catmobile